Comentarii pe articolul SAAB este dispus sa ofere un offset mai mare de 100%, daca va castiga contractul de avione multirol


Vivat Saab

Proca Tudorel la 5 Septembrie 2008, ora 08:22
Vivat Saab
Intelept ar fi ca in alegerea noului tip de avion sa se tina cont mai mult de ceea ce ofera aparatul, nu in teatrul de operatii (in ziua de azi misiunile unor astfel de aparate intr-un conflict deschis sunt subiective, avand in vedere tipul de razboi care se poarta), ci pe scena de operatii economice a beneficiarului, avand in vedere scenariul economic generat in urma tranzactiei, si regizat de cei de la compania SAAB, atat prin contractul de 100% de ofset oferit, cat si prin urmatoarele "scenete" din domeniul economic, care vor fi in urma acestui grandios spectacol: recuperarea in timp a resursei financiare investite in achizitionarea avioanelor si a tehnologiei, prin investii de catre "spectator" in "actorul" in care ai investit "cumparand biletul la spectacol".
Razboiul nostru, domnilor, are aici caracter economic (benefic, binenteles) cu influente pozitive in viata sociala de zi cu zi, in care au de castigat toti romanii, si nu doar o institutie. Batalia nostra nu se va purta pe campul de lupta, aceasta este doar "cortina" care acopera "scena". O "scena" unde actorii vor fi deghizati in "factori economici". Razboiul asta trebuie sa-l castigam noi. Un razboi care asteapta de mult timp sa fie castigat de catre poporul roman!

  Inapoi la articolul SAAB este dispus sa ofere un offset mai mare de 100%, daca va castiga contractul de avione multirol

Setari Cookie-uri