Comentarii pe articolul PwC: Romania, campioana in UE la platit taxe si impozite


Taxe la cumpărare mașină nouă

Kalman Kadar la 22 Noiembrie 2007, ora 21:33
Taxe la cumpărare mașină nouă
Taxă de înmatriculare și impozit la primărie,taxă de prima înmatriculare la trezorerie,taxă de talon,taxă pentru numere la poliție,taxă numere provizorii la reprezentanța de mașini,taxă la biroul de copiat acte. Cam în jur de 900 lei la un Logan simplu. Ah și am omis taxa de la RAR.Opt taxe la o mașină, domnilor hai să rotunjim la zece.
Gherghel Lucian la 24 Noiembrie 2007, ora 18:13
Exact ce am zis la comentariul anterior. Era greu sa unifice aceste taxe si sa se vada ce este cu adevarat necesar a fi taxat aici?
Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa platesc si numerele provizorii pt coricum nu le folosesti decat o perioada scurta de timp. Eu vad asta ca pe o taxa dubla.
Noi ar trebui sa platim 1 sau maxim 2 taxe iar statul sa faca bine sa-si imparta intern sumele rezultate. sunt sigur ca lumea ar fi cu mult mai multumita. Macar se reduc cozile.
Victoria Bar la 24 Noiembrie 2007, ora 20:06
Trebuie scoase niste salarii de undeva nu? si de ce nu din buzunarele noastre? ca sa-si ia salariul acei functionari trebuie sa faca ceva. Sa ne ia noua taxe. Sunt platiti sa incaseze taxe si unde mai pui ca statul face si el o groaza de bani pe langa , fara sa faca nimic pentru ei.
Victoria Bar la 24 Noiembrie 2007, ora 20:14
Am omis ceva: macar daca ar face ecologizare cu acei bani asa cum se sustine ca acea taxa de prima inmatriculare este de fapt o taxa pe poluare. De ce nu sustine guvernul cu acei bani o campanie de educare a cetateanului, pentru protejarea mediului inconjurator sau un proect de depoluare a tarii? Cred ca macar odata dupa aceea in loc sa fie enervat de impozite fara temei romanul ar fi multumit.

  Inapoi la articolul PwC: Romania, campioana in UE la platit taxe si impozite