Comentarii pe articolul PwC: Romania, campioana in UE la platit taxe si impozite


Taxe la cumprare main nou

Kalman Kadar la 22 Noiembrie 2007, ora 21:33
Taxe la cumprare main nou
Tax de nmatriculare i impozit la primrie,tax de prima nmatriculare la trezorerie,tax de talon,tax pentru numere la poliie,tax numere provizorii la reprezentana de maini,tax la biroul de copiat acte. Cam n jur de 900 lei la un Logan simplu. Ah i am omis taxa de la RAR.Opt taxe la o main, domnilor hai s rotunjim la zece.
Gherghel Lucian la 24 Noiembrie 2007, ora 18:13
Exact ce am zis la comentariul anterior. Era greu sa unifice aceste taxe si sa se vada ce este cu adevarat necesar a fi taxat aici?
Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa platesc si numerele provizorii pt coricum nu le folosesti decat o perioada scurta de timp. Eu vad asta ca pe o taxa dubla.
Noi ar trebui sa platim 1 sau maxim 2 taxe iar statul sa faca bine sa-si imparta intern sumele rezultate. sunt sigur ca lumea ar fi cu mult mai multumita. Macar se reduc cozile.
Victoria Bar la 24 Noiembrie 2007, ora 20:06
Trebuie scoase niste salarii de undeva nu? si de ce nu din buzunarele noastre? ca sa-si ia salariul acei functionari trebuie sa faca ceva. Sa ne ia noua taxe. Sunt platiti sa incaseze taxe si unde mai pui ca statul face si el o groaza de bani pe langa , fara sa faca nimic pentru ei.
Victoria Bar la 24 Noiembrie 2007, ora 20:14
Am omis ceva: macar daca ar face ecologizare cu acei bani asa cum se sustine ca acea taxa de prima inmatriculare este de fapt o taxa pe poluare. De ce nu sustine guvernul cu acei bani o campanie de educare a cetateanului, pentru protejarea mediului inconjurator sau un proect de depoluare a tarii? Cred ca macar odata dupa aceea in loc sa fie enervat de impozite fara temei romanul ar fi multumit.

  Inapoi la articolul PwC: Romania, campioana in UE la platit taxe si impozite

Setari Cookie-uri