Comentarii pe articolul IKEA inchide fabrica din Suceava si concediaza aproape 500 de angajati


IKEA face educatie fara sa vrea!

Rinciog G. la 9 Septembrie 2008, ora 11:39
IKEA face educatie fara sa vrea!
Am cumparat o data un corp de mobilier de la IKEA. Am fost surprinsa de cat de bine s-a potrivit totul la asamblare, pana la ultimul cuisor, pana la ultimul milimetru. Am revenit, bineinteles, cumparand si altele.
Seriozitatea cu care s-au gandit la cele mai mici detalii ii scuteste pe cumparatori de multe neplaceri, ii incanta si ii educa. Vazand ca se poate si asa, vor deveni mai exigenti si cu alte produse si vor determina o reactie in lant, producatorii trebuind sa se ridice la inaltimea exigentelor clientilor lor.
Calin Remus la 9 Septembrie 2008, ora 19:57
Si familia mea este incantata de concernul Ikea, de la mobila expusa din care am si achizitionat restaurant, spatiul de joaca rezervat copiilor; chiar si la toilete s-au gandit, la copii asambland ghiuvete pe masura lor, lucru pe care in Romania nu-l gasesti in nici o alta locatie publica. In cazul in care Ikea din Bucuresti s-ar inchide chiar mi-ar parea rau pentru ca face parte din viata noastra saptamanala.
Mihai Dobre la 9 Septembrie 2008, ora 20:12
Asa este. Eu am cumparat ceva mobilier de productie romaneasca - o firma fara renume - care desface in Cora si Carrefour si tot asa:
-placa de pal era de 22 mm si bine furniruita;
-gaurile si alte accesorii erau toate si ansamblarea a mers perfect;
-feronerie italiana (balamale) care sunt sarea si piperul -stiti dv.
Concluzie: deci se poate si la noi, numai sa se vrea.

  Inapoi la articolul IKEA inchide fabrica din Suceava si concediaza aproape 500 de angajati

Setari Cookie-uri