Comentarii pe articolul Consultantii imobiliari: Chiriile locuintelor nu vor mai creste la fel ca in anii precedenti


Stupid

Marius Albinita la 10 Septembrie 2008, ora 08:30
Stupid
De ce anume chiriile trebuiesc de la an la an sa creasca? Este reala cresterea aceasta? In conditiile in care salariul "mediu" se situeaza la 365 euro, iar unele apartamente chiar depasesc aceste valori, studenti ce trebuie sa faca?! Doua job-uri de sclav si facultate?! Studentii vor sta la camin, mai multi in camere sau vor inchiria 4-5 un apartament. Cererea crescuta artificial este cauza cresteri chiriilor. Speculatiile vor fi din ce in ce mai dificil de realizat pentru ca piata se v-a complexa, vor fi greu de prevazut efectele in cazul unei speculatii prelungite (vezi preturile apartamentelor), acum se pot imbogati speculatori, iar peste 3 ani sa dea faliment in masa firmele imobiliare.
Pal Alina la 10 Septembrie 2008, ora 13:12
Ai dreptate. Eu locuiesc in Cluj si raman uimita cand vad preturile care nu inceteaza sa fie ridicate. Asta e Romania. Un om trebuie sa traiasca cu un salariu de nimic intr-o tara cu economia la pamant dar preturi enorme. In alte tari din Europa se traieste bine in chirie si oamenii isi permit si alte lucruri pe langa cheltuieli dar in Romania este o lupta pentru supravietuire - asa o numesc eu si multi altii...
Emilia Nitescu la 10 Septembrie 2008, ora 14:13
Sunt curioasa: deoarece nu sunt atat de priceputa incat sa inteleg economia la un astfel de nivel, aceste cresteri ale cererii sunt reale? Sau doar folosite pentru a creste fortat preturile? Poate cineva mai destept decat mine sa imi explice?
Emilia
Andra Iancu la 12 Septembrie 2008, ora 13:41
E intr-adevar o adevarata lupta pentru supravietuire. In Cluj e ingrozitor la ce nivel s-a ajuns cu chiriile, SUNT ENORME iar salariile nici macar nu se ridica la nivelul lor ca sa iti poti asigura un trai decent. Am absolvit vara aceasta facultatea si ca orice proaspat absolvent ai nevoie de un loc de munca si o chirie. Eee, salariul de inceput pentru un absolvent in Cluj e de 10 milioane iar o chirie depaseste 200 euro. Cum vi se pare? Va spun eu ca nu prea merge socoteala; daca nu m-ar ajuta si parintii sincer nu as razbi deloc in Cluj Napoca cu un salariu de 10 milioane si o chirie de 230 euro. E foarte greu dar mergem cu totii inainte fara sa facem nimic. Daca noi, locuitorii acestui oras, ai acestei tari "minunate" nu facem nimic, nu vom vedea nici o schimbare. Eu sincer m-am saturat sa vad cum se imbogatesc o gramada pe spinarea studentilor sau a prospetelor familii, cu totii la inceput de drum, fara sa ne ofere STATUL asta nimic.

  Inapoi la articolul Consultantii imobiliari: Chiriile locuintelor nu vor mai creste la fel ca in anii precedenti

Setari Cookie-uri