Comentarii pe articolul O aeronava Tarom, cu 92 de pasageri, s-a intors pe Otopeni


Bravo Tarom

Mihai la 10 Septembrie 2008, ora 14:44
Bravo Tarom
Se mai intimpla si oricum Tarom are servicii de bun simt.
Am o experienta de zbor cu mai mult de 15 linii aeriene in vreo 35 de tari si pot compara diverse standarde. De abia ce m-am intors din Miami, via Londra si New York, zbor cu American Airlines, si experienta a fost groaznica. Daca Londra-New York, fiind o ruta de prestigiu a fost echipata cu aparate noi, servicii bune - de fapt cu ce suntem obisnuiti noi Europenii, in SUA, pe ruta NY-Miami - no comment: o aeronava A300-600, cu scaune rupte, nici macar un pahar de apa, crew de abia cazuti din cocootier, obraznici, mizerie peste tot - de fapt astea sunt standardele in SUA pe rutele interne: no food, no entertainment. Pentru Americani, daca au un TV in avion - li se pare ceva extraordinar. Patetic.
Ce sa mai zic de linii aeriene "adevarate" ca Singapore Airlines, Emirates, Thai, Malaysia Airlines, Cathay Pacific - am zburat cu toate si nu exista comparatie: bufet suedez tot zborul, toiletries, full ent.
la 14 Septembrie 2008, ora 17:58
Buna ziua. Considerati ca experienta unui zbor intern in SUA este suficienta pentru a le cataloga pe toate? Sincer, am avut parte de multe astfel de zboruri si au fost ireprosabile din punct de vedere al serviciilor si al aparatelor de zbor. In schimb, personalul de la sol al companiei Tarom mi-a facut mereu probleme (lucrez in domeniu). Parerea mea este ca o experienta izolata dintr-o tara nu ne da dreptul sa catalogam o companie sau mai bine zis pe toate de pe continent.
Cat despre incidentul de la Otopeni e absolut firesc sa fie pe primul plan siguranta pasagerilor, si apoi respectarea orarului de zbor.
Claudia Ciocan la 14 Septembrie 2008, ora 20:08
Si eu tin sa ii felicit pe cei de la Tarom pentru vigilenta - subscriu spuselor lui Mihai. Se pare ca noi romanii chiar luam aviatia in serios. In schimb am zburat si eu cu linii aeriene de care m-am mirat ca mai au licenta. Chiar si in Europa. Sa nu mai vorbim de cursa cu accidentul aviatic din Spania de curand, am inteles ca aveau defectiuni semnalate de echipaj, "reparate" nu se stie cum, foarte rapid, si totusi au mai decolat. Mde, banii astia...

  Inapoi la articolul O aeronava Tarom, cu 92 de pasageri, s-a intors pe Otopeni

Setari Cookie-uri