Comentarii pe articolul Saloanele de ingrijire pentru barbati: O afacere de nisa inca neexploatata in Romania


Good deal

Sergiu Balaes la 12 Septembrie 2008, ora 14:13
Good deal
In primul rand ideea e foarte buna si e la un pas de succes. Insa, ca sa reproduc spusele cuiva, e riscant pentru ca e Romania. Numarul celor care apeleaza la astfel de servicii este relativ redus, majoritatea, cum scrie si in articol, sunt barbati care deja lucreaza si au un venit frumusel. Preturile nu mi se par exagerate, desi luand comparativ treaba, sunt intepatoare. Totusi ceva scartaie si anume consumatorii foarte tineri, care de fapt sunt cei mai dispusi sa "plaseze" bani mai multi in servicii de gen, ma refer la o categorie intre 16 - 24 de ani. Ei sunt cei care in realitate sunt dispusi sa investeasca cel mai mult in imagine; e varsta la care sunt foarte tendentiosi in anumite directii, pe de o parte si vor sa impresioneze, pe de alta parte.
Riscant, de ce? Pentru ca un salon pentru barbati care sa ofere o gama mai putin redusa de servicii de o calitate ireprosabila presupune articole/aparatura de calitate si angajati priceputi. Toate acestea costa destul de mult. Costa si ca sa le faci training-uri angajatilor, si ca sa-i duci la toate expozitiile de profil unde pot face schimb de experienta si sa se "updateze" cu tot ce e nou si poate aduce profituri intr-un viitor apropiat. Si, desigur, poti sa-i pierzi dupa o perioada.
Cred ca momentan ar putea avea un succes rezonabil in capitala si alte catave orase mari din tara. Nu putem vorbi de orasele mai mici care, desi sunt destul de bine "pozitionate" si nu au o rata a somajului crescuta, chiar risca sa-si arunce banii pe fereastra.

  Inapoi la articolul Saloanele de ingrijire pentru barbati: O afacere de nisa inca neexploatata in Romania

Setari Cookie-uri