Comentarii pe articolul Un manager dintr-o companie privata castiga circa 3.500 euro lunar


Femeia la 50 de ani!

Yang Yin la 21 Septembrie 2007, ora 13:50
Femeia la 50 de ani!
Daca exista posibilitatea ca acest mesaj sa ajunga la cine trebuie pentru a fi analizat, atunci , in numele a mii de femei din Romania care au in jur de 50 de ani, venim cu propunerea pentru a se da o lege in ce priveste pensionarea femeii la 50 de ani. Motivatia: am fost o generatie de mare sacrificiu , drept dovada ca , ajunse la 50 de ani, sintem obosite de sistemul putred din anii trecuti, dar si din timpul prezent. Datorita lipsei de educatie, si a lipsei legilor in ce priveste drepturile femeii, noi am suportat viata sciala si de familie fara a avea nici cel mai mic drept.Veneam obosite de la serviciu , dupa care continuam cu cel de-al doi-lea " serviciu"-cel din familie, unde 99% din femei erau singure in doi , ori singure cu adevarat. Toate responsabilitatile erau ale noastre, ale femeilor, pentru ca asa s-a considerat mereu, iar barbatul se limita doar la a se relaxa dupa orele de serviciu. Ne lasa doar pe noi sa ne zbatem cu toate problemele vietii si la urma eram si umilite de ei.Propunem sa ni se de-a posibilitatea de a alege intre doua optiuni: 1. sa iesim la pensie de drept la 50 de ani ( in felul asta va avea loc tineretul ) si 2 : cele care se simt in stare sa continuie activitatea , sa fie lasate in continuare sa lucreze , daca simt ca mai au energia necesara. In acest fel, ar fi o adevarata compensare a generatiei noastre , care nu a beneficiat de nici un fel de drept in nici un timp.
Angelica Popescu la 22 Septembrie 2007, ora 20:34
ar fi o idee buna ,si asa in momentul in care ajungi dupa 40 ani foarte greu gasesti un loc de munca.in toate ofertele primordial este tineretea dar pe noi cele de dupa 40 nu ne mai vrea nimeni?
Daniela-Gabriela Merliu la 23 Septembrie 2007, ora 18:29
Buna idee, dar dupa parerea mea neaplicabila in Romania datorita imposibilitatii guvernantilor nostri de a trai in realitatea imediata a vietii.
Valer Ghiran la 25 Septembrie 2007, ora 10:21
Daca sotul d-voastra se limiteaza la a se relaxa dupa ce vine de la serviciu, vreau sa va spun ca nu se aplica tuturor barbatilor.Daca nu mai aveti chef de munca nu mai munciti dar trebuie sa va ganditi ca fara munca nici nu se poate!!Ce-ar fi sa ne pensionam cu totii la 40 de ani?Ca de, doar toti ne-am saturat de munca nu?...

  Inapoi la articolul Un manager dintr-o companie privata castiga circa 3.500 euro lunar

Setari Cookie-uri