Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: Jaristea


Blocarea Cardurilor

Toma Rodica la 15 Septembrie 2008, ora 10:56
Blocarea Cardurilor
In data de 14.09.2008 am avut o rezervare la restaurantul Jaristea, un loc in care s-au investit multi bani, se vede ca se vrea cu stil. Pacat ca nu au stil si la modul cum satisfac clientii. Am fost "sfatuiti" de un chelner binevoitor sa servim cele mai scumpe si neverificabile produse (doua linguri de fasole batuta=20 lei). Vinul care parea mai accesibil pentru noi, 40 lei sticla, ni s-a soptit ca "nu este bun", recomandarea chelnerului fiind o sticla de Feteasca Neagra, 80 lei sticla. In final nota de plata a fost de 810 lei din care antreul, care am fost "sfatuiti" sa-l servim, a fost jumatate din pret.
La sfarsit, plata. Am solicitat plata cu cardul. A venit un chelner cu un POS de Banca Transilvania si dupa multe incercari ratate si cu mesaj de "fara fonduri", ne-a solicitat plata in numerar. Stupoare, numerar nu prea aveam. Musafiri mei, in jena tuturor, au inceput sa se scotoceasca dupa bani. Am rezolvat in final, iar ziua, care trebuia sa fie un succes a devenit un cosmar. M-am dus glont la primul bancomat si mi-am verificat fondurile, am ramas stupefiata, nu mai aveam aproape nimic pe card. Pe 15.09.2008, la prima ora, m-am infiintat la banca. Am cerut extrasul de cont al zilei de 14.09.2008. Am aflat misterul. Pos-ul pus la dispozitie de "locanta Jaristea", nu functioneaza bine, mi-a blocat bani de pe card (deblocarea lor urmand sa se faca in urmatoarele 30 de zile).
Nu sfatuiesc pe nimeni sa conteze prea mult pe efectul surpriza placuta, mai degraba "feritiva de magarus". Am ajuns sa fim tratati cu dispret de cei pe care i-am rasplatit cu un bacsisi destul de substantial.
Daca vreti sa fiti luati drept "papagali" duce-ti-va la JARISTEA!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: Jaristea

Setari Cookie-uri