Comentarii pe articolul Prefectul Bucurestiului suspenda dezvoltarea mall-ului ParkLake Plaza


Un prefect ciubucar

Burebista la 16 Septembrie 2008, ora 10:45
Un prefect ciubucar
Faptul ca dl. Tincu se apuca sa blocheze in instanta o investitie a unui grup privat arata ca grupul mafiot de interese din care face parte l-a pus sa-i pandeasca pe cei de la Caelum si vazand ca acestia au investit destul de multi bani in acest proiect si bazandu-se pe o prevedere birocratica gen a expirat PUZ-ul nu-ti dau PUD-ul ! Adica "Cand fu Tica, nu fu Tache!" se va finaliza probabil dupa ce grupul Caelum va plati o "spaga" pe sub mana autoritailor din grupul "Tincu". Pai unde s-au dus 100 milioane Euro nu merge o spaguta de 5 milioane euro? Sa avem rezon mon cher!
Gabriela la 17 Septembrie 2008, ora 16:20
Scuze ca va contrazic, dar chiar sunt in tema pe subiectul acesta.
Nu e nicidecum vorba de a bloca o investitie benefica in Romania, ci de a apara spatiile verzi ale Bucurestiului (care are doar 8 MP de verdeata/locuitor, cand norma europeana pe care trebuie sa o respectam si noi este de 26 MP!) in conditiile in care ele sunt tentante si deci vizate de investitori. In cazul acestui teren, aprobarea de constructie a fost data cu incalcarea mai multor legi - 350 / 2001 (privind amenajarea teritoriului si urbanismului), 69 / 2000, (care precizeaz c schimbarea destinatiei bazelor sportive se face numai prin Hotrre de Guvern si cu construirea prealabil a unei baze sportive similare 0 si H.G. 1454 / 2004. Iar avizul de mediu pentru aceasta investitie s-a luat in iunie 2008 in lipsa de cvorum la sedinta Agentiei de Mediu, deci ilegal. Acolo trebuie cautata spaga! De asemenea, probabil ca ea mai trebuie cautata si la Primaria sect. 3 care a eliberat autorizatie de constructie ilegal, pe baza unui PUD cand legea cere PUZ la suprafete mai mari de 3000 MP, or aici e vorba de 8,2 HA!
Sper ca v-ati facut o imagine mai apropiata de realitate. Verificati singur cele sustinute de mine si nu numai (in iulie a avut loc un protest organizat de societatea civila pentru apararea acestei zone verzi).
Cu stima, Gabriela

  Inapoi la articolul Prefectul Bucurestiului suspenda dezvoltarea mall-ului ParkLake Plaza

Setari Cookie-uri