Comentarii pe articolul Turismul dentar creste afacerile clinicilor stomatologice


Costuri mici pe naiba !

Andrei Cantaragiu la 24 Septembrie 2008, ora 02:49
Costuri mici pe naiba !
Stimati Domni/Doamne,
Este o reclama fara nici o acoperire ceea ce se afirma in articolul de mai sus! Datorita inflatiei absurde de cabinete stomatologice, puteti gasi usor in orice cartier din BUCURESTI pe o raza de numai cateva sute de metri, cel putin 4-5 cabinete prin care sufla vantul, dar in nici un caz clienti. De ce ? Pentru ca lucrarile sunt de proasta calitate, tehnicienii dentari buni si-au luat talpasita din tara, nu mai vrea nimeni sa lucreze in aur desi este cel mai bun material pentru proteze, ca sa nu mai vorbim de faptul ca dotarile majoritatii cabintelor sunt mai mult decat rudimentare, fiind uneori chinuit ca un crestin de pe vremea romanilor (din antichitate - ca sa fiu foarte clar).
Asa ca daca doriti sa va tratati dintii, mergeti MAI SPRE VEST ! Altfel, va costa mai putin dar nu se merita...
Octavian la 25 Septembrie 2008, ora 09:44
Andrei, te contrazic. Poate ca sufla vantul prin unele cabinete de cartier - cum le zici tu, dar nu pentru ca tehnicienii buni au plecat din tara ci pentru ca au plecat la clinici mari din tara (vezi DENT ESTET, Velvet si altele) pentru ca acolo chiar au posibilitatea de a beneficia de training-uri in mod constant in strainatate si au si cele mai bune echipamente de pe piata cu care sa lucreze... si, deci, nu stiu daca tu ai ajuns intr-o clinica de nivelul asta dar crede-ma ca fara programare... slabe sanse, iar calitatea lucrarilor este ireprosabila.
Dr Andreea Luciana Pavel la 25 Septembrie 2008, ora 13:34
Stimate domnule Andrei,
Daca nu ne-ar cere jurnalistii - nu am raspunde, daca nu am informa - nu ne-ati critica pe noi doctorii. Va respect opinia insa, este bine sa stiti ca, cel putin Romania nu mai este de cativa ani buni la nivelul pe care-l descrieti dumneavoastra, cel putin pe segmentul clinicilor mari, si va invit sa va convingeti trecand pragul mai multor clinici stomatologice mari din Bucuresti. Nu este vorba de reclama, romanii oricum au mari probleme si medicii nu duc lipsa de pacienti, insa in afara treaba nu mai merge, de exemplu laboratorul cu care lucrez eu are angajat si un tehnician francez cu experienta de 20 de ani in domeniu. Va intrebati de ce vin italienii, nemtii, englezii si alte natii la noi? Daca ar fi necalitativ, cine si-ar face o lucrare care sa-l tina doar cateva luni? Mai ales ca pacientii straini sunt mult mai rigurosi.
Leo la 14 Ianuarie 2009, ora 00:17
Opinia de mai jos nu imi apartine dar o impartasesc:

"Nu va facti iluzii in Romania nu exista tratamente dentare de buna calitate iar asepsia e zero. De aceea nimic nu functioneaza si hepatita infloreste la noi. Scoala romaneasca de stomatologie trebuie revizuita de la a la z incepand cu sterilizarea completa a instrumentarului dupa fiecare pacient incluv turbina si piesa cot si introducerea obligatorie a radiologiei in fiecare cabinet. "
Aea la 4 Martie 2009, ora 17:57
In Lugoj la majoritatea cabinetelor primesti mai multa asteptare la rand cand esti programat decat tratament , care e scump si prost ...

  Inapoi la articolul Turismul dentar creste afacerile clinicilor stomatologice

Setari Cookie-uri