Comentarii pe articolul Patriciu, Becali si Tiriac, pe primele locuri in topul celor mai bogati romani


bani

Marculescu Luminita la 28 Noiembrie 2007, ora 08:06
bani
Daca ar fi castigat acesti bani cinstit m-as fi bucurat sincer pentru ei.Dar nu este asa.
Claudiu Ghebaru la 28 Noiembrie 2007, ora 10:46
Niciodata banii multi nu se fac cinstit , de aceea asupra celor din varf vor plana mereu suspiciuni . Insa cu siguranta , ca sa faci atatia bani , si totusi sa fii in libertate , e nevoie totusi de multa inteligenta . Gigi Becali nu poate pati absolut nimic , are in jurul lui cei mai buni contabili si juristi . Plus , ca in Romania mioritica , nu se mai fura demult pe sub mana , se fura cu acte si toata lumea stie de asta . Cainii latra , Gigi face bani . Patriciu conduce un guvern , iar Tiriac deja a ajuns la nivelul in care nu mai are nevoie .
Bubulina Misha la 28 Noiembrie 2007, ora 11:50
asa este ...
Cristina Moisescu la 28 Noiembrie 2007, ora 12:25
Sunt intru totul de acord cu cele scrise de Dl. Ghebaru! Ceea ce este trist, insa, este faptul ca tara asta tinteste catre nicaieri si nimanui nu ii pasa. Am devenit deja cetateni ai unei tari conduse de mafioti si, in plus, as spune ca mi-e tare teama ca nimic nu va scoate tara asta la lumina.

Eu nu ma mai simt protejata de abuzurile altora si traiesc zi de zi cu teama de a nu fi afectata si mai rau, decat sunt deja, de mafia care ne inconjoara, ne domina si ne influenteaza (in sensul cel mai rau) vietile.
Savulescu Catalin la 28 Noiembrie 2007, ora 12:48
Din pacate nu numai la noi sunt asa facuti asa banii, ci an antreaga europa se fac bani prin mijloace neortodoxe. Din pacate sunt multi bani care sunt facuti "la negru ". Traim antro lume care a devenit globalizata si an spatele anumitor persoane care se afla an topul dat de capital se afla multi parlamentari sau fosti ministri ai guvernelor trecute si poate si actualul. Multe afaceri se stiu cui apartin dar daca ar venii adevaratul patron al firmei nu ar putea demonstra provenienta banilor. Din pacate traim antro tara an care cine ar trebui sa santioneze sunt si ei an acelasi joc. Vom vedea ce va urma an viitor.
Luminita Panciuc la 28 Noiembrie 2007, ora 16:15
Eu cred ca doar Ion Tiriac nu a furat in rest sunt de acord cu cele scrise.
Cristina Moisescu la 29 Noiembrie 2007, ora 08:51
Referitor la Tiriac as spune ca, intr-adevar, este singurul din bogatii Romaniei care si-a marit averea cu decenta, desi sunt absolut convinsa ca pe alocuri trebuie sa fi fost si el fortat sa calce stramb ca sa isi atinga scopurile. Dar, repet este unicul roman imbogatit de care nu se poate spune ca a furat.
La polul opus, insa, eu il vad pe Patriciu. Evolutia lui a fost destul de brusca, destul de controversata si destul de suprinzatoare (pentru toti), mai ales in ultimii 2-3 ani.
Arnold Sipos la 1 Decembrie 2007, ora 00:52
toti au furat primul milion de dolari. restul de bani is facuti cinstit (oarecum). stiti cum e "inceputul e greu0"
Adrian Flore la 1 Decembrie 2007, ora 12:47
Gresit nu Patriciu conduce acest guvern el este rotita din angrenaj. Incearca de la Isarescu in jos. Multumesc
Lucia Agavriloaia la 6 Martie 2008, ora 14:29
Asta e... unii fura de rup pamantul, iar cei mai milosi muncesc 8 ore pe zi (cel putin) si ajung seara in draga lor casuta in care stau in chirie

  Inapoi la articolul Patriciu, Becali si Tiriac, pe primele locuri in topul celor mai bogati romani

Setari Cookie-uri