Comentarii pe articolul Care sunt salariile reale din industria IT din Romania


Raport personalizat

Hubabuba la 1 Octombrie 2008, ora 20:21
Raport personalizat
http://www.ghidul-salariilor.ro
Am completat si eu sondajul si mi-au dat un raport personalizat foarte interesant. Bine ar fi sa completeze cat mai multa lume din domeniul IT, ca statistica sa fie cat mai buna. Sper ca oamenii sunt destul de maturi si seriosi sa nu bage balarii caci altfel ne furam unul altuia caciula.
Dan la 2 Octombrie 2008, ora 12:13
Sumarul si titlul articolului: "Angajatii din zona IT din Capitala sunt cel mai bine platiti din toata tara, fiind urmati de cei din Cluj si Timisoara, care sunt doua dintre cele mai importante orase cu traditie universitara din Romania, potrivit unui studiu intocmit de Ghidul-Salariilor.ro".
Citat, 5 randuri mai jos: "Astfel, angajatii din industria IT din Bucuresti castiga cu 30% mai mult decat cei din Cluj sau Timisoara si dublu fata de cei din Constanta, Galati, Mures sau Oradea, pe cand cei din Brasov sunt pe locul 2 dupa Bucuresti la capitolul venituri, inaintea celor din Cluj sau Timisoara.
Cineva citeste cum arata articolul dupa ce a fost scris? Se vorbeste despre IT. Altceva decat copy/paste mai stiti despre IT, stimati autori?

  Inapoi la articolul Care sunt salariile reale din industria IT din Romania

Setari Cookie-uri