Comentarii pe articolul Strategia Wizz Air in Romania pentru 2008-2009


Vorbe goale

Marian Cobuz la 3 Octombrie 2008, ora 10:47
Vorbe goale
Cei care nu au folosit inca serviciile Wizz Air trebuie, de asemenea, sa stie ca standardul calitativ este foarte, foarte coborat iar asa zisul 'low price' nu e deloc low. Cel putin pe ruta Bucuresti - Londra veti fi surprinsi sa gasiti bilete mai ieftine la British Airways unde calitatea serviciilor este incomparabil mai buna. Chiar si serviciile Tarom sunt mai bune. Ca sa nu mai vorbim de intarzieri, pasagerii trebuie sa ia in calcul o intarziere de cel putin 1 ora si asta in mod regulat.
Un alt incovenient este aeroportul de sosire in UK, respectiv Luton, care este la o distanta apreciabila fata de Londra (in comparatie cu Heathrow) si faptul ca autostrada de legatura, M1, este in lucru, ceea ce creaza alte intarzieri semnificative. Desigur, acest aspect nu tine de Wizz Air, dar e bine ca pasagerii sa ia in consideratie aceste detalii.
Va spun din experienta si nu din auzite.
Anca la 17 Octombrie 2008, ora 17:30
Eu personal am fost foarte multumita de serviciile Wizzair, in special datorita raportului calitate/pret. Ideea de low-cost presupune taxe de aeroport reduse, de aceea aeronavele aterizeaza pe Luton si nu pe Heathrow. Mai mult decat atat, achizitionarea biletelor de avion din timp iti va oferi preturi fara concurenta. Ma indoiesc ca ai putea calatori cu British Airways cu 80 de lire. Informati-va mai bine inainte sa afirmati ceva.

  Inapoi la articolul Strategia Wizz Air in Romania pentru 2008-2009

Setari Cookie-uri