Comentarii pe articolul Euro trece de pragul de 3,8 lei. Bursa, resuscitata dupa votul din Senatul american [UPDATE4]


In tot contextul asta, oamenii cer majorari salariale !

Dino la 3 Octombrie 2008, ora 11:42
In tot contextul asta, oamenii cer majorari salariale !
Probabil se conteaza pe faptul ca acum de alegeri e ocazia de a presa guvernul pentru a acorda majorari salariale ca dupa aceea va fi mult mai greu. Totusi interesanta miscare dincolo de aparente pare o actiune bine concertata de cineva din umbra interesant de altfel si solidaritatea politicienilor cand au dat startul in parlament votand salariile profesorilor nu a mai contat culoarea politica.
E greu de crezut ca nu se mai vor face investitii de catre stat avand in vedere sumele puse in joc si atunci se va recurge probabil la o majorare a salariilor tuturor bugetarilor undeva la 9 % ca toata lumea sa fie multumita si sa stie pe cine sa voteze iar dupa alegeri sa stranga randurile si sa coaguleze cu o anumita forta politica. Astfel deficitul bugetar va fi dus la maximul admis de criteriile de convergenta.
Vizavi de curs dupa o crestere azi dimineata s-a vazut o usoara apreciere a leului in raport cu euro semn ca cineva a intervenit asupra cursului prin vanzari usoare de valuta.
Pentru cine e interesat de curs recommand sa urmareasca cotatiile de pe piata interbancara deoarece acestea sunt mai apropiate de adevar decat cursul de referinta prin urmare la casele de schimb cursul e undeva la mijlocul cotatiilor de pe interbancar.

  Inapoi la articolul Euro trece de pragul de 3,8 lei. Bursa, resuscitata dupa votul din Senatul american [UPDATE4]

Setari Cookie-uri