Comentarii pe articolul Brazi de designer: intre traditie si avangardism


2 brazi restul...batai de joc

Cosmin Maftei la 30 Noiembrie 2007, ora 13:46
2 brazi restul...batai de joc
Asa se intelege prin noul design.s-a sarit de la traditional la Habar nu am ce sunt acele figur ...ba mobila de birou de serviciu ba dulap,veioza ....las si pe altii.
Roxana Cabaua la 30 Noiembrie 2007, ora 14:46
Subsriu la comentariul anterior. Nu e nimic rau in a crea piese decorative avangardiste dar nu le poti numi brazi de craciun...
Roxana Cabaua
Corina Diaconescu la 30 Noiembrie 2007, ora 16:33
Da' Togo Design de ce e considerat brad? Si de Craciun? Se pare ca arta este deja numai a artistilor, restul...Va mai amintiti sceneta cu Toma Caragiu incercand sa inteleaga un tablou: "incongruenta fenomenologica..."?
Mihaela Radulescu la 30 Noiembrie 2007, ora 16:44
Se vrea a fi o combinatie de ready-made cu arta abstracta,geometrizare a formelor, dar...Mie imi place bradul lui Ghildus si cel creat de copii. Si cel facut de Irina Marinescu e frumos insa conceptul era previzibil. Cei de la Togo au facut un obiect interesant insa prea abstract, nu se mai vede ca este un brad. Sunt si unii brazi care aduc serios a kitsch, dar nu vreau sa ii arat cu degetul...Impresia de ansamblu este buna pentru ca se vede varietatea si incercarea de a crea ceva personal, avand o idee in spate.
Daniela Nicolae la 30 Noiembrie 2007, ora 18:40
In comentariul de la inceput au fost date mai multe nume,dar imaginile ne-au prezentat mai putine creatii. Oricum mie mi-a placut viziunea artistilor despre bradul de Cracium,exceptand creatiile care aratau mai mult a obiecte de mobilier.Trebuie sa ne gandim,insa,la copiii pentru care artistii au creat aceste opere.
Dana Florea la 1 Decembrie 2007, ora 12:05
Jenant... in afara de piesele de mobilier abstracte (care totusi nu se incadreaza la capitolul "brad") pana totala de inspiratie...
Comerzan Manuela Irene la 1 Decembrie 2007, ora 16:17
Subscriu din toata inima la comentariul lui Cosmin Maftei

  Inapoi la articolul Brazi de designer: intre traditie si avangardism

Setari Cookie-uri