Comentarii pe articolul Okazii.ro renunta la publicitatea standard si mizeaza pe o dublare a afacerilor in 6 luni


Noul okazii

Radu Vl la 8 Octombrie 2008, ora 07:50
Noul okazii
Da, asa e, se vor dubla incasarile, dar vor scadea vanzarile celor care tranzactioneaza pe site. Va explic imediat de ce:
Ca sa fii vizibil acum trebuie sa platesti 1,99 e fata de 0,49 e ca pana acum. Da, exista acea optiune de 0,49 e in continuare dar o platesti de pomana atata vreme cat nu ai nimic in plus fata de cei care nu platesc nimic. Asta pentru ca toti pot aparea in aceleasi conditii. Singura diferentiere e sa platesti 1,99 e de anunt ca sa apari pe prima pagina. Practic te forteaza sa platesti atat daca mai vrei sa vinzi ceva.
Mai au niste optiuni vis-a-vis de alte sume de plata cum ar fi:
- sa platesti aproape un euro sa apari pe nush ce site sentimente,parca.
- sa platesti 1 euro si ceva aproape 2 sa apari pe alt site,care ar avea 1 milion de vizitatori pe luna si altele mai putin importante. Eu le-am incercat pe toate dar efectul a fost zero. Nici o imbunatatire remarcabila.
Marele si inteleptul manager sau corp managerial de pe acel site a comis-o din nou.
Era mai bine si diferentierile erau mai clare si mai bine definite inainte, in functie de banii platiti, dar pentru asta ai nevoie de profesionisti si de oamenii cu imaginatie, care sa fi efectuat schimbarea sau schimbarile cu dorinta de crea, nu de a vinde. Acum pana si optiunea de cautare e data peste cap; link-urile catre site nu functioneaza. Intotdeauna, parerea mea e ca sa pregatesc sa vanda site-ul.
Mai bine ar vinde sa nu se mai chinuie. Super tare e cand trimiti din greseala cate un mail pe okazii si iti raspunde Floarea sau Vasilica.
Fastisslow la 12 Noiembrie 2008, ora 21:07
radu are dreptate, acum practic daca nu vinzi iphone sau alceva ce se cauta degeaba platesti toata publicitatea lor ca nu te ajuta la nimic, ca vizitatorii nu mai apar.noul sistem implementat si noua imagine duce cu gandul la un sait care se pregateste de vanzare.

  Inapoi la articolul Okazii.ro renunta la publicitatea standard si mizeaza pe o dublare a afacerilor in 6 luni

Setari Cookie-uri