Comentarii pe articolul Cum arata topul celor mai bogati miliardari din Romania


Egalitarism...

Constantin Ghigeanu la 13 Octombrie 2008, ora 16:23
EGALITARISM...
PAREREA MEA ESTE CA DACA S-AR FACE O IMPOZITARE CORECTA ASUPRA ACESTOR OAMENI FOARTE BOGATI DIN ROMANIA SI ANUME PROCENTE DIN VENIT (CU CAT MAI MARE VENITUL CU ATAT MAI MARE PROCENTUL DE IMPOZITARE ) SI S-AR RIDICA PENSIILE SI VENITURILE MICI UNDEVA LA 500-1000 DE EURO LUNAR LUMEA AR FI MULTUMITA IN ROMANIA.
HAIDETI SA O DUCEM BINE CU TOTII IN ROMANIA SI NU UNII SA SE LAUDE CU AVERI DE PESTE 1 MILIARD DE EURO SI ALTII SA TRAIASCA DINTR-O PENSIE DE 3 MILIOANE DE LEI.
EU ZIC CA SE POATE MAI ALES CAND VENITURILE VOR FI IN EURO CA VENITURILE MICI SA FIE UNDEVA LA 1000 EURO / LUNA , VENITURILE MEDII SA FIE LA 2000 - 5000 EURO PE LUNA SI VENITURILE OAMENILOR DE AFACERI SA FIE DE LA 5000 EURO IN SUS IMPOZITATE LA SANGE.
PANA LA URMA MANCAM CU O SINGURA GURA SI DORMIM PE UN SINGUR PAT.

CONSTANTIN (CHRIS) GHIGEANU
GUELPH, ONTARIO
constantinghigeanu@hotmail.com
Iani Velciov la 13 Octombrie 2008, ora 19:08
clasamentul nu e corect
pai cum putem sa punem in clasament o avere personala impreuna cu una de grup/familie?.... sa se imparta pe membriifamiliilor si apoi sa se vada ce ramane pe cap de bogat !!!
Eu la 13 Octombrie 2008, ora 19:15
Aveti mare dreptate, domnule Ghigeanu. Problema e ca nu se vrea acest lucru, toti conducatorii cum dau de ciolan cum vor sa se imbogateasca si mai mult. Avem o problema de mentalitate, pana la urma suntem latini si balcanici.
Maria Ghiorghita la 13 Octombrie 2008, ora 19:38
SUBSCRIU PARERII D LUI C TIN GHIGEANU. CE SARACI SUNT FOARTE MULTI SI CE AVERI SI IN CE LUMI TRAIESC UNII !!!!!!!.
Zsolt Gabor la 13 Octombrie 2008, ora 20:44
esti intradevar naiv daca crezi daca vreodata in viata asta se va intampla asa ceva, trezestete ma, nu suntem in utopia suntem in romania; de si suna frumos nici eu nici tu nu o sa apucam in romania asa ceva, in perioada vietii noastre
Rodica Andrei la 13 Octombrie 2008, ora 22:48
Din pacate inca suntem tributari "invataturii marxist-leniniste !" Daca un om este curajos, inventiv si norocos sa fie sanatos, sa se bucure ca este in topul celor bogati.
Ca unii dintre ei se presupune ca ar fi eludat legea, ca ar fi facut sau dres, nimic nu ne indreptateste sa-i judecam rau "fara dovada!"
Egalizarea sau "nivelarea veniturilor celor bogati" pentru a-i sprijini pe cei saraci sau modesti este o utopie care naste monstri si nu se va face niciodata, caci nici asa nu ar fi pace sub maslini ! Si mie mi-ar fi placut sa am mai mult dar, nu am avut curajul sa risc si atunci, ma multumesc cu ceea ce am facut si-i admir pe cei ce au reusit cinstit.
Marius Varan la 13 Octombrie 2008, ora 23:00
Constantin, si daca se poate "amaratului" de salariat sa ii stabilesti pe langa salariul de 1000 euro si un program de 8 ore care sa cuprinda o pauza de masa de 7 ore, sa nu se surmeneze saracul!!!
Alex la 14 Octombrie 2008, ora 10:40
hai sa ne facem ca muncim ... si ei sa ne plateasca bine !
Nu este vorba despre cu cite guri mincam , ci de cit timp investim in educatia noastra financiara , ce fel de alegeri facem si ce riscuri ne asumam , ce fel de dorinte avem , etc .

Comunism a fost si nu a fost mai bine , capitalism este si nu este bine ...

Decit sa incerci sa schimbi lumea , mai bine incepe prin a te schimba pe tine !
Elena Rodica Chis la 14 Octombrie 2008, ora 11:11
fara suparare d-nule constantin dar "haideti sa traim in Romanai"si parca vad ca aveti adresa da Canada:)))
Dvs traiti bine unde sunteti? propunerile ce le aveti nu suna deloc de la cineva care traieste in Ro. suna total nerealist fata de ce avem si vedem zi de zi noi muritorii de rind de aici.


Roxana Homocea la 14 Octombrie 2008, ora 11:44
Si daca ar fi sa se plateasca procentual impozitul, banii ajung la stat (asta in cazul fericit) si au grija politicienii sa ii arunce pe masini pe protocol si alte "necesitati" personale. Iar pensia va fi tot de 3 milioane.
Stavara Catalin la 14 Octombrie 2008, ora 14:53
Invidia si uraciunea unora atinge cote monstruoase.
Zicea un domn de egalitate, insa vrea ca cei bogati sa fie impozitati mai mult decat cei saraci?Pentru ce?!!!Unde ar mai fi egalitatea?!!
Mai nene, capitalismul, ITI DA DREPTUL IN PRIMUL RAND SA FII SARAC !!!
Intelege si tu, si ceilalti de-o parere cu tine, asta.
Vrei mai mult, GANDESTE SI MUNCESTE mai mult !!! Clar!
Cand o sa invatati sa luati exemplu de la cei ce au reusit, in loc sa-i condamnati mereu pentru asta?!?!?
Daca ei au facut avere, nu au facut-o ca sa o imparta cu putorile sau cu prostii!!!
Ca vrea sa fie filantrop, bravo lui, nu vrea, problema lui(ca o mica paranteza)
E strigator la cer sa obligi un om sa dea si celorlati doar pentru ca a reusit sa faca mai mult.
Inchei pentru ca scriu la nervi si s-ar putea sa nu se inteleaga ce vreau sa exprim.Ma enerveaza la culme cand vad oameni asemenei d-lui CONSTANTIN (CHRIS) GHIGEANU.
Felicitari d-nei sau d-soarei Rodica Andrei, pentru verticalitatea de care da dovada.
Numai bine!
Chris la 1 Noiembrie 2008, ora 17:22
In marea britanie nu se impoziteaza veniturile de pana la 5000gbp/an, intre 5000-33000/an cu 30% iar peste 33000/an cu 40%.Si am impresia ca distributia venitului e mult mai echitabila, cel putin asa mi se pare mie.In tarile sarace polaritatea sociala e la ea acasa.De ce oare? Pt. ca cei bogati si-au creat averile in mod cinstit?

  Inapoi la articolul Cum arata topul celor mai bogati miliardari din Romania

Setari Cookie-uri