Comentarii pe articolul Arpechim a sistat livrarile de materii prime catre Oltchim


livrare etilena si propilena de la arpechim la oltchim?

Cosmescu la 13 Octombrie 2008, ora 20:51
livrare etilena si propilena de la arpechim la oltchim?
livrare etilena si propilena de la arpechim la oltchim?
Cosmescu la 13 Octombrie 2008, ora 21:04
Domnilor ,

Va rog sa luati masuri cu acesti nemernici de guvernanti care vand economia tarii pe nimic.referitor la ceea ce s-a intamplat la Arpechim , va spun ca domina neglijenta , nepasarea .Niciodata Austria nu a visat ca va pune mana pe resursele statului roman . Lucrez la Arpechim si aceasta situatie se datoreaza lipsei de interes din partea OMV. Nu au facut investitii ,au disponibilizat tot ce putea si peste , chiar au pus siguranta oamenilor si a instalatiilor in pericol.
O fisura la coloana de alimentare a determinat oprirea pirolizei 2.Va rog sa luati atitudine dvs presa la tot ceea ce face acest Tariceanu .El a unit in anul 1997 extractia , prelucrarea si livrarea sub o umbrele , denumita Petrom.
Acum am ajuns sa exportam titei in SUA , in timp ce tara se zbate in saracie ca urmare a costurilor la energiesi combustibili. Dupa Petrom domnul Tariceanu vrea sa nenoroceasca si Oltchim . Presa trebuie sa ia atitudine , nu le permiteti sa nenoroceasca si aceasta ultima perla a economiei , :''OLTCHIM".

Stau nemtii pititi dupa colt la AVAS sa puna mana pe aceasta perla .DE CE OARE ? Daca e asa de neperformanta atunci ei de ce o ravnesc ?
Sa-l lase pe domnul Roibu sa o redreseze , sa nu-i mai puna bete-n roate ?
Halal ,pe mana cui a ajuns economia romaneasca !

  Inapoi la articolul Arpechim a sistat livrarile de materii prime catre Oltchim

Setari Cookie-uri