Comentarii pe articolul Cum arata topul celor mai bogati miliardari din Romania


top aproximativ

Talida Covaci la 14 Octombrie 2008, ora 05:08
top aproximativ
Intamplarea face sa cunosc o serie de bogatasi care nu au aparut niciodata in topuri. Multi dintre acestia au averi colosale, mult mai mari decat cele pe care le vanturam noi, jurnalistii, iar un top corect este foarte greu de realizat cata vreme nu ai acces la conturile bancare (lucru cat se poate de firesc), conturi care, dupa cum stim, nu-i obligatoriu sa fie doar in Romania.
Daca ar fi sa ma rezum doar la aceste considerente si tot cred ca e un top intocmit doar pe baza averilor declarate, nu a celor reale.
Laurentiu Caimac la 15 Octombrie 2008, ora 18:57
si de investitii imobiliare ce zici, dar ce valorile mobiliare? stie dracu cati bani are careva? stati linistiti ca mai sunt si altii macar la fel de avuti, care stau in umbra. astia sunt smecherasii tarii. si sunt sigur ca nu au cat zic. despre progresia geometrica a averilor, nu spun nimic. luati ziare din anii 90 si vedeti ce averi aveau atunci. pentru Tiriac, tot respectul. e un brand de romanism. ca bill al americii. restul.. oricum, este de admirat ca au reusit. pt ca din invidie se pot zice multe. dar decat sa ne uitam la ei, mai bine la prostia romanului de pe urma, care sta in garsoniera, dar are masina scumpa ca o vila

  Inapoi la articolul Cum arata topul celor mai bogati miliardari din Romania

Setari Cookie-uri