Comentarii pe articolul Banca Transilvania: Efectele zvonurilor negative despre banca au fost nesemnificative


deplorabil

Mihai Simon la 14 Octombrie 2008, ora 11:25
deplorabil
La cum se poarta cu clienti este de asteptat
Eva Sinai la 15 Octombrie 2008, ora 12:46
Stii vreo banca unde se poarta civilizat cu clientii? Asta nu implica faptul ca Banca nu e solvabila sau e cu probleme.... ar trebui un curs de bune maniere pentru functionarii de la banci..asta e drept
Doina la 28 Octombrie 2008, ora 20:01
Sunt clienta a bancii Transilvania de mai mult de 5 ani dar pina acum nu mi s-a intimplat niciodata ca un angajat al bancii Transilvania sa se comporte necivilizat si chiar m-am mirat ca acesti angajati ai bancii si spun asta pentru ca am fost in mai multe filiale si sucursale din mai multe orase,sunt cu mult mai amabili si vorbesc mai bine documentat deci la celelalte banci.
Am contractat si credite la aceasta banca si pot sa spun ca sunt foarte multumita de produsele oferite si mai ales de modul in care mi-au fost prezentate.
Pot sa spun si sustin cu tarie ca majoritatea angajarilor sunt printre cei mai bine pregatiti dintre toate bancile din tara si nu spun asta in necunostinta de cauza , pentru ca si au am lucrat la rindul emu la o banca, acum 7 ani la serviciul de creditare.
Si as vrea sa spun in incheiere ca si clientii ar cam trabui sa citeasca mai intii codul bunelor maniere si apoi sa se prezinte la o banca .

  Inapoi la articolul Banca Transilvania: Efectele zvonurilor negative despre banca au fost nesemnificative

Setari Cookie-uri