Comentarii pe articolul Campania publicitara pentru romanii din Italia, bazata pe testimoniale reale


TESTIMONIALE

Costi la 14 Octombrie 2008, ora 16:18
TESTIMONIALE
Chiar exista cuvantul asta in DEX? Eu nu l-am gasit.
Iar declaratiile pot fi si ireale?
Simona Coborzan la 15 Octombrie 2008, ora 03:33
TESTIMONIL, -, testimoniali, -e, adj. (Rar) Care se face prin martori, care se bazeaz pe o mrturie. [Pr.: -ni-al] Din fr. testimonial, lat. testimonialis.
Andreea Radovan la 15 Octombrie 2008, ora 11:15
Citind articolul am vrut sa vizitez site-ul www.romaniapiacerediconoscerti.it pentru ca sprijin romanii plecati in strainatate in cautarea unei vieti mai bune si initiativele menite sa le faciliteze integrarea in alte societati. Spre surprinderea mea asa-zisul site de 50.000 Euro nu este functionabil.... No comment made in Romania.
Nicol Carmen la 15 Octombrie 2008, ora 20:35
Interesant...idea acestui documentar este de a arata ca exista si romani integrati in Italia?! Italienii stiu foarte bine acest lucru si evident ca in general nu sunt deranjati de cei care isi vad de treaba in mod cinstit, ci de delicventi romani de acolo...In rest, orice initiativa in sprijinul romanilor din strainatate e buna...important e sa nu fie doar simpla propaganda!
Cris la 18 Octombrie 2008, ora 17:39
Eu nu cred ca 57% din italieni au o parere proasta despre romani.Cu siguranta mai putini.Si din pacate sunt multi romani care fura si ucid in tari straine si din cauza lor sufera si cei care muncesc cinstit.Acestia sunt smecherasii care se intorc cu masini si se dau mare ca muncesc in strainatate,dar numai de munca nu le arde lor....

  Inapoi la articolul Campania publicitara pentru romanii din Italia, bazata pe testimoniale reale

Setari Cookie-uri