Comentarii pe articolul Sfaturi pentru incepatori la Bursa de la un fost investitor


Mai are de invatat "fostul"

Cristian la 16 Octombrie 2008, ora 02:55
Mai are de invatat "fostul"
Nu stiu ce experienta are "fostul investitor" insa e bine pentru el ca nu mai este investitor.
Din cum vorbeste imi pare ca a inghitit galusca cu scaderile astea rau de tot. Insa ii deplang pe cei pe care ii sfatuieste acum. Mai bine ar studia singuri cum sta treaba cu societatile in care investesc.

Poate nu stie, insa bursa moderna este in Romania din 1996-97 si nu are sens sa faca referire doar la cei care au intrat in 2005.
De ce nu se gandeste la cei care au intrat in 2002 cand era sif3 pe la 0.15-0.2 ron. :D Dar asa nu mai iese articolul pentru ca persoanele respective sunt investitori pe termen lung si sunt inca in profit daca nu au vandut intre timp actiunile.

Iar pe de alta parte, dupa cum se poate vedea din graficul pentru BET-FI din analiza din link-ul urmator: http://www.labursa.ro/scripts/articles/article.post_comment.php?id_article=52
scaderi au mai fost si in 2005, 2006, 2007, chiar daca nu de amploarea celei de acum. Asa ca poate mai aprofundeaza problema si nu generalizeaza ca toti pierd la bursa. Nu de alta insa nici cei care intra acum nu vor castiga toti. Preturile mia pot scadea o perioada, depinde insa despre ce societate e vorba.

  Inapoi la articolul Sfaturi pentru incepatori la Bursa de la un fost investitor

Setari Cookie-uri