Comentarii pe articolul Adevarul vs Capital: Cine este in realitate cel mai bogat roman


MISTER

Ilie Stoica la 16 Octombrie 2008, ora 19:56
MISTER
Cum au facut acesti oameni averi de miliarde de euo in 18 ani?Chiar vreti sa credem noi prostimea,ca au facut aceste averi pe cale legala?
Eu nu sunt un doctor in economie,dar asa averi nu se pot face asa de repede.
Aceste personalitati au foat oare verivicate din punct de vedere legal de catre fisc,garda si alte organa abilitate?
Pai cum sa se duca un soricel sa verifice un LEU,este normal ca este inghitit imediat avand in vedere influientele politice si puterea banului,ok?
In Romania astfel de cazuri vor mai fi daca nimeni nu face nimic si se merge tot asa,rusine celor care ne conduc,probabil nu fac nimic pentru ca exista interese.
Hmmm la 17 Octombrie 2008, ora 15:04
Mister in 18ani crede-ma ca poti face banii astia daca ai investit in ce trebuie, sa ne uitam la terenuri (care din 1992 pana in 2008 au crescut cu pana 999,99%), bine nu zic ca toate afacerile au fost facute legal, asta e clar ca nu.Dar acum multi ani daca aveai ceva cascaval si dadeai mita cui trebuie faceai multi bani, castigai licitatii peste licitatii etc. Si acum se face la fel numai ca pe bani mai multi.
Uite iti dau un exemplu, eu am o firma de instalatii electrice etc. , am castigat o bucata de lucrare din licitatia la un Mall care se v-a construii intr`un oras(nu dau nume).Tipul care m-a bagat putin in fata sa zicem asa a venit la mine si mi-a zis "Uite cum sta treaba, lucrarea care ai castigat`o este in jur de 500.000Euro dar trebuie sa facturezi suma de 800.000euro" Eh uite asa vroia el si cine mai era in spatele lui sa faca 300.000E ;). Asa se fac treburile in Romania, se imparte roata de cascaval, fiecare ia cate o bucata.Sa nu mai zic ca primarii au cate o firma si culmea castiga ei licitatii pe anumite lucrari,Oare cum?

  Inapoi la articolul Adevarul vs Capital: Cine este in realitate cel mai bogat roman

Setari Cookie-uri