Comentarii pe articolul Portretul unui lider multimilionar atipic


Penibil

Storm Bogdan la 21 Octombrie 2008, ora 09:31
Penibil
Si, Domnul Calic, a venit si in Romania sa-si promoveze "brandul" si sa-si vanda Cartea pe care nu o scotea in veci daca nu ajungea in America ?

Sunt ipocriti cat CO2 pe planeta !
Delia Gutu la 21 Octombrie 2008, ora 16:22
Am impresia a esti unul dintre ,,prostime" care nu intelege nimic. Cel putin acel om pe care dvs il insultati a facut banul cinstit si prin intelingenta, deci, nu merita sa il denigrati atata.

Si daca a veni in Romania, a venit sa sondeze piata romaneasca,oare nu noi ne facem reclama si ne dorim sa vina cat ma multi investitori? Daca nu sunt investitori in Romania, oare cum credti stimate domn ca economia tarii se v dezvolta? Un mic exemplu: daca nu vine investitorul cu ADEVARATI BANI sa cumpere o fabricuta dintr-un oras oarecare, oare cati someri va suporta economia romaneasca? Este o onoare pt noi sa vina un asemenea om la noi in tara, numai prin faptul ca este cinstit si are intradevari bani. Alti escroci care au venit sub numele de investitori au cumparat o fabrica functionala, au pus-o apoi pe butuci si apo au vandut-o ca fier vechi, iar banii promisi nici macar u existau, au facut bani din fier vechi. Acei asa-zis investitori au creat un dezastru in ec romaneasca, au distrus in primul rand productia, iar in al-doilea rand au generat un somaj crescut.

Cand criticati pe cineva de aceasta talie informativa bine inainta de toate.

toate salutarile mele STIMATE DOMN, Storm Bogdan

Gabi la 21 Octombrie 2008, ora 16:43
Mereu hotii astia care profita de neregulile sistemului, dau un tun fac primul milion apoi devin filosophi si vezi domne cum tre sa iti urmaresti visul, sa investesti cu cap, cumpatat. Vrajeli ipocrite. De ce nu a facut Georgel asta bani din ceva clar ... specula la bursa este acceptata fiindca trebuie anumiti smecheri sa faca si ei avere si doar no sa faci avere stand ca tampitu 8 ore la lucru nu ?
Si tu bogatu vietii vi si vinzi cartea ta ? Cata foame pe om.
Oricum intr-o privinta are dreptate omul ... suntem anesteziati de sistem. Daca eram treji cu totii il linsam cu mult inainte de a bloca atatea resurse financiare. Asa ca nu prea inteleg de ce se straduie baiatu sa ne trezeasca el la realitate.
In fine ... tot raul spre bine!
Marius Varan la 22 Octombrie 2008, ora 01:29
da Bogdane, dar uiti un lucru, omul asta a facut o mie de miliarde fara ca vreun roman sa ii cumpere cartea.
Raluca Ioana la 22 Octombrie 2008, ora 13:32
Ne vorbeste intr-un limbaj necunoscut noua. La noi nici macar nu functioneaza bursa de valori si el cumpara si vinde orice. Am citit cartea lui Robert Kiosaki, de care se mentioneaza in articol, dar "traim pe planete diferite". Asa mi se pare foarte, foarte simpatic. Da, mare curaj a avut sa plece in America la 17 ani. Ii urez sa se intoarca sanatos din spatiul cosmic. Cu mare drag i-as cumpara cartea daca s-ar traduce. Raluca

  Inapoi la articolul Portretul unui lider multimilionar atipic

Setari Cookie-uri