Comentarii pe articolul Portretul unui lider multimilionar atipic


Extraordinar de bun articolul

Florin Lele la 21 Octombrie 2008, ora 10:07
Extraordinar de bun articolul
Este extraordinar articolul.Sunt multe lucruri de invatat de la el. Si mai ales ca vine intr-un moment de criza generala globala.
Luiza Ceterchi la 21 Octombrie 2008, ora 15:38
Foarte interesant si de admirat! ce bine daca si tinerii nostri cu ceva potential s-ar gandi sa procedeze la fel in loc sa-si piarda timpul prin cluburi de fite si sa aiba ca principala preocupare flirturi si lucruri de firma. Stiu ca sunt unii care se straduiesc sa realizeze ceva in viata, dar prea putini.
Rodica Terhes la 21 Octombrie 2008, ora 22:12
Tipologia indivizilor este extrem de vasta - personal mi-a placut modul de abordare. Se poate invata mult din tragediile si succesele semenilor nostri.
E foarte adevarat ca 1% e stiinta in anumite domenii iar restul este psihologie indiferent daca abordezi un individ sau un sistem.
Cred ca e foarte important sa studiezi biografii-se invata mult.
Prin urmare modul de abordare a anumitor situatii te poate face sa depasesti sau nu anumite moment al vetii.
Eusebiu Pungaru la 22 Octombrie 2008, ora 07:24
Exceptional articolul, felicitari celor de la Wall Street pentru reusita lor de a intervieva un asemenea antreprenor. Pe cand se va putea cumpara cartea acestuia in Romania, iar daca este deja pe piata, de unde se poate achizitiona? O zi cat mai buna....
Zamfiroiu Spiridon la 26 Octombrie 2008, ora 21:04
jos palaria... din pacate are dreptate...
Radu Liviu la 27 Octombrie 2008, ora 13:30
Da, tipul e un geniu. Dar, trebuie sa recunoastem, cei mai multi dintre noi suntem atat de ingusti incat am fi in stare sa ne uitam cu ambii ochi pe gaura cheii. Poate e si din vina sistemului in care ne-am nascut si am fost educati. Dar cel mai important lucru ar fi sa reusim sa iesim cu totii din zona asta de confort si sa schimbam cu adevarat ceva in viata noastra. Atunci nu ni s-ar mai parea ca acesti oameni sunt atat de speciali.

  Inapoi la articolul Portretul unui lider multimilionar atipic

Setari Cookie-uri