Comentarii pe articolul Pana unde pot ajunge dobanzile la creditele de consum?


Dobanda marita la credit vechi

Luminita Hasnas la 23 Octombrie 2008, ora 08:02
Dobanda marita la credit vechi
Este absolut revoltator, ca intr-o tara care are o populatie cu venituri foarte reduse, unde au fost incurajate produsele de creditare pe toate nivelele, sa se permita "jumulirea" oamenilor care "si-au rupt de la gura" pentru a-si cumpara o casa sau o masina, sau chiar un aspirator.
In conditiile in care omul de rand va fi atat de impovarat si nu isi va mai putea plati rata la banca, sau dupa caz-ratele la banci va fi un haos si mai mare. Bancile care speculeaza aceasta perioada si majoreaza dobanzile care erau oricum foarte mari, contribuie din plin la haos, panica si blocaj financiar.
Poate ca spre asta se tinde: ratele la credite sa fie imposibil de platit iar Romania sa devina tara in care 99% din cei care au imprumutat de la banci sa nu isi poata plati datoriile inapoi.
O fi ceva sclepsis si la faza asta. Cuiva trebe sa ii pice ceva daca se intampla asa. Eu cred ca miza este mare.
Eu la 23 Octombrie 2008, ora 14:22
Din toata criza asta financiara BANCILE sunt singurele care NU PIERD. Ceea ce le face pe banci sa ia aceste masuri ( de scumpire a creditelor, chiar si a celor in derulare si chiar a celor cu DOBANDA FIXA) este cu intentia de A-SI PASTRA NIVELUL PROFITULUI care cel putin in Romania este la un nivel f. sus.

Imediat cu implementarea acestor masuri vom asista la ACCENTUAREA CRIZEI financiare si in Romania.

Ma gandeam totusi ca bancile vor fi ceva mai "ingaduitoare" cu aceasta perioada - deloc usoara pt romanii creditori - si vor incearca "sa-si recupereze profitul" dupa ce aceasta criza se va fi sfarsit , dar se pare ca BANCILE se gandesc DOAR LA PROFIT.

BANCILE sunt niste "escroci" la care romanii sunt obligati sa apeleze.

Domnule Isarescu, nu ma pricep la fel de bine ca dv in acest domeniu dar ar trebui sa va fi gandit de vreo 20 ori inainte sa introduceti noi reglementari - repet : cred ca in urmatoarea perioada vom asista la o crestere f puternica a inflatiei si de aici nu mai e decat un pic pana la dezastru. Sunt sigur ca urmariti niste efecte-ecouri pozitive in urma implementarii acestor masuri insa cred ca efectul va fi total eronat si negativ.
Cami & Ilie Tcaciuc la 23 Octombrie 2008, ora 15:26
Aici e tara tuturor posibilitatatilor, a se citi tara speculantilor si inavutitilor peste noapte. Si se mai mira toata lumea ca pleaca romanii intr-o veselie in alte tari unde mai exista grija fata de om.
RUSINE, RUSINE, RUSINE
Petruta Codrianu - Dumitru la 23 Octombrie 2008, ora 18:57
Poate aveti un comantariu despre asta??

http://www.urbaniulian.ro/2008/10/23/petitie-publica-d-le-isarescu-cereti-bancilor-sa-anuleze-majorarile-de-dobanzi-si-comisioane-desi-impuse-clientilor-romani-astept-adeziunea-voastra/

Eu asta am avut de spus! Asa mai da, se poate! Am vazut lucrul acesta in lumea viruala cu procesorul de plati Paypal Au avut un soc in urma unor astfel de petitii si petitionarii au obtinut ce au cerut!

Se pune problema de multe ori doar sa ceri atata timp cat nu ceri singur ci sa ceara mai multi! Doar unitatea poate constitui o forta, o voce singulara este doar: Face unul galagie!

Deci susbcriu si constient apob si semnez aceasta petitie! Mailul inca nu l-am scris dar cred ca ma voi ocupa si de asta.
Nicolae la 23 Octombrie 2008, ora 19:42
ce inflatie avem domnilor de avem asa dobanzi , parca la inprumuturile cu dobanda variabila se modifica dobanda la 6 luni ,BNR face tot posibilu sa scada inflatia iar bancile nu stiu cum sa o creasca sa-si acopere pierderile , asa e la romani , uitativa la titei si spunetim cand vor scadea preturile la carburanti cu 50% cel putin in raport cu scaderea titeiului
Gheorghe Tanase la 23 Octombrie 2008, ora 20:34
De ce va panicati, eu unu nu ma panichez. platesc si asa destul de mult dar daca "sare calu" nu lemai platesc si trebuie sa isi recupereze banii cumva:
1) ori ma jupaoie mai putin
2) imi ia masina si se spala pe cap cu ia
3) asa ar trebui sa faca toti imprumutatii sa nu le mai plateasca nici un leu si atunci vor reveni bancile cu picioarele pe pamant (ca nu or fi nebuni sa piarda chiar tot) ce credeti ca daca o banca "confisca' bunurile imprumutatilor isi vor recupera banii pe ele, eu cred ca nu, si atunci decat sa piarda tot pierd mai putin mentinad creditele in limita bunului sint.


Luna ceasta inca nu am platit rata dar nici acasa nu am primit ceva de la banca, dar ....


  Inapoi la articolul Pana unde pot ajunge dobanzile la creditele de consum?

Setari Cookie-uri