Comentarii pe articolul Salariul mediu net a urcat la 325,5 euro


observatie

Marius Tache Popescu la 6 Decembrie 2007, ora 08:16
observatie
Domnilor, este inadmisibil asa ceva,cind toate preturile sunt absolut la fel ca in UE.am fost de ex. in germania, nu este nici o diferenta la preturi, in schimb se vede diferenta clara la salarii.va e teama, domnilor guvernanti, voi care dormiti in timpul serviciului, sau faceti cu totul altceva, ca omul de rind, omul care duce greul, se va imbogatii si va realiza mai mult de voi. RUSINE, RUSINE.....mi-e SCIRBA de asa ceva, imi este lehamite, imi este rusine ca sunt roman.faceti ceva pt. poporul asta care de-a lungul timpului a fost destul de oropsitde voi depinde sa ridicati tara asta,lasati la o parte toate disputele politice si incrincenarile pt "ciolan", nu ati fost pusi acolo ca sa va mariti voua punga, ci ati fost alesi ca sa slujiti, sa administrati corect tara asta prapadita .
Gheorghe Taras la 6 Decembrie 2007, ora 10:24
Pare-mi-se nu-i treaba domnilor guvernanti sa ne mareasca salarul. ba din contra, eu cred ca aceasta crestere de salarii este prea mare pentru economia "prapadita" pe care o avem, inca. Iar "poporul asta oropsit de-a lungul timpului" e o fraza care da dovada de negandire...
Delca Dorin la 8 Decembrie 2007, ora 12:52
Salut! Cred ca.....ridicarea acestei tari din mocirla depinde de...fiecare dintre noi! Sigur ca si guvernul are un rol important dar...cred ca noi, ca popor, ne-am obisnuit sa ne plangem de mila si sa asteptam ajutorul celor din afara granitelor! Suntem prea lenesi ca sa facem ceva; suntem prea lasi sa incercam sa schimbam ceva. In schimb.....asteptam si cerem sa se intample ceva! Vrem program de ....8 ore din care sa muncim numai 2 (si asta pentru minim 1000Euro) dar...nu suntem dispusi sa dam nimic in schimb! Credeti-ma sunt angajat dar.....ma sperie ce se intampla in jurul meu! Ati incercat sa angajati un proaspat absolvent de facultate?Incercati!
Popa Cristiana la 10 Decembrie 2007, ora 23:36
D-nule Delca,imi pare rau,muncesc de-mi sar capacele,am sperat de 17 ani,dar vad ca nu pot trai decent din munca,din salariu.Esti orb?Nu vezi cum se fura in tara asta,e strigator la cer.Se cladesc averi pe munca noastra.Am o mama paralizata,cheltui aproape tot salariul pe medicamente,pampers-i si altii dorm in Parlament si isi apara doar interesul si afacerile lor.
Rusine,rusine ca sunt roman,ma blestem ca m-am nascut in tara asta.Atiomoarat pana si speranta,hotilor.
Cristina Sandu la 12 Decembrie 2007, ora 14:53
PT Dl. Delca Dorin....(nimic personal)
Ce au proaspetii absolventi de facultate din Romania?
Dar cum ar fi sa vii din afara...cu datoriile unui student din occident...sa incerci sa te intorci la ai tai si sa te angajezi...decent sa poti sa iti permiti sa iti platesti datoriile...Ai incercat asta IN ROMANIA?!
Adina Gheorghe la 8 Noiembrie 2008, ora 19:58
Dumneavoastra ce salariu aveti domnule Delca?

  Inapoi la articolul Salariul mediu net a urcat la 325,5 euro

Setari Cookie-uri