Comentarii pe articolul BitDefender, evaluat la 100 mil. dolari. Urmeaza listarea pe Bursa?


Fonduri de investitii Americane????

Gabriel Mircea Popovici la 7 Decembrie 2007, ora 07:59
Fonduri de investitii Americane????
De obicei cand un fond de investitii American baga bani intr-o companie care merge binisor, cresc FOARTE artificial valoarea actiunilor si apoi vand. Metoda simpla, dar nu inseamna CALITATE.
Cine vede in BitDefender un antivirus bun e OK, dau unul foarte bun, cred ca are probleme cu capul. Sacaitor cu multitudinea de interogari la care te supune, necesitatea de a avea cunostinte PC peste medie pentru a-ti seta acasa cum trebuie antivirusul, si multe altele.
Eu nu dau doi bani pe chestia asta cu 100 milioane USD, pur si simplu au trecut cei 2-3 ani de umplafre a investitiei si trebuie sa vanda baietii. Asa ca putin aer in balon nu strica.....Sa investesti 7 milioane (really??) si sa scoti 100 in 2 ani....este o afacere de tipul bordurilor lui Videanu.
Sa creada fraerii, ca si asa ei cumpara un produs de valoare medie cu bani ca pentru unul adevarat.
Atat.
Sofian Alexandru la 7 Decembrie 2007, ora 12:07
Bit defender este cel mai bun produs antivirus la nivel mondial este singurul lucru de care putem fi mandri si intemeiat.
Cristian Istratescu la 9 Decembrie 2007, ora 00:50
Pentru Gabriel Popovici(de mai sus). El nu crede in cifrele specificate asa ca o sa ii fac un calcul. Ii zic doar atat: piata mondiala de antivirus este cam de 30 miliarde de dolari .. daca BitDefender este cotata in primii 3 din lume (nu zic primul) si cu ajutorul americanilor care au investit si care pot sa faca ceva publicitate in SUA .. sa zicem ca ar ajunge sa detina 5% din cota de piata mondiala ar veni cam 1.5 miliarde de dolari. Asa ca o sa vezi ca nu sunt prea fabulatii cifrele alea. Si apropo anul trecut cota de piata a BD era de 1.41 si pentru anul 2007 o sa sara de 2-2.5

  Inapoi la articolul BitDefender, evaluat la 100 mil. dolari. Urmeaza listarea pe Bursa?

Setari Cookie-uri