Comentarii pe articolul Explicatia lui Octavian Radu pentru criza financiara: Chinezii produc, in timp ce americanii consuma


reclama ascunsa

George la 29 Octombrie 2008, ora 10:03
reclama ascunsa
se pare ca nu vreti sa dati comentariul introdus mai devreme.. k. mai terminati cu reclama ascunsa. si la restaurantele la mama si la asta cu diverta lui...si la altii. nu am nevoie de parerile lor inchipuite despre aceasta criza financiara ca sa isi faca reclama. bagati un titlu: parerea lui cutarica (de care nu am auzit in viata mea) despre criza financiara: chinezii produc americanii mananca. adica sa ma determine sa deschid aceasta pagina ca sa citesc ce? ca se face reclama la buticul lui de papetarie? si ca in fond nu aflu decat o cugetare penibila a unui ilustru necunoscut?

Cristi la 29 Octombrie 2008, ora 12:32
Dar nu e deloc ascunsa... e foarte pe fata :)
Craioveanu Petrica la 2 Noiembrie 2008, ora 09:32
opinie superficiala

argumentele aduse sunt foarte slabe, ba sunt chiar lipsite de o analiza profunda.
Chiar acesta sa fie motivul crizei?
Exista explicatii economice care pot fi considerate argumente pentru criza financiara si de putin timp cea economica. Un argument poate fi cel al ciclurilor economice studiate de Nicolae Dimitri Condratiev.
Comparatia domnului Radu referitoare la scaderea cerereii pe piata auto si eventual cresterea cererii pentru DVD, carti si alte articole din portofolil firmei este nepotrivita, insa scopul a fost chiar publicitatea (nu - ascunsa) pentru domeniul firmei la care este administrator. Un argument pro ar putea fi oferta de carti care trateaza marile crize sau depresiuni economice de-a lungul istoriei.

Cu stima,

PC
Valeria Gavriliu la 3 Noiembrie 2008, ora 09:41
Care e "meritul" domnului RADU pentru magazinele sale?
Vorbeste de chinezi ca produc, domnul RADU de ce nu face productie?
Sa faci comert cu banii lui PAPA e simplu !!!

  Inapoi la articolul Explicatia lui Octavian Radu pentru criza financiara: Chinezii produc, in timp ce americanii consuma

Setari Cookie-uri