Comentarii pe articolul Cum sa pornesti o firma de organizare de evenimente cu 1.000 de lei


Sansa

Loredana-Olivia Salistean la 3 Noiembrie 2008, ora 13:49
Sansa
Este extraordinar ce au putut realiza incepand numai 10 mil, concluziile mele: ambitie, idei de perspectiva si multa , multa munca, felicitari!!!
Adrian Ionescu la 3 Noiembrie 2008, ora 14:32
As mai adauga si ceva prieteni cu potential :)) ( cum a fost in cazul lor, fiind primii clienti ). Oricum e de invatat, de la 10 milioane sa incepi o afacere. Cred ca le numeri pe degetelede la o mana cati au inceput de la astfel de suma. FELICITARI inca odata.
Caragheorghi Natalia la 3 Noiembrie 2008, ora 15:15
Felicitarile mele! Cand deschizi o afacere cu un capital de 100milioane iti asumi un mare risc ai nevoie de mult curaj,in cazul dat,e mult mai simplu sa incepi acuma depinde de evolutia lor in urmatorii zece ani.......cu mult norok s-ar putea sa creasca mult profesional viziunea lor initiala sa se dovedeasca de un mare succes,eu le doresc multa bafta!!!
Nora Parlea la 3 Noiembrie 2008, ora 23:15
Felicitari!
Chiar cred ca au avut o sansa si au fructificat-o. Dar toti avem in viata multe sanse...insa le dam cu piciorul din prea multa prudenta dar si din faptul ca ne lasam trasi in urma de care 'sfatuitori'. In spatele acestei sanse a fost multa sarguinta si determinare, fetele astea chiar au avut un vis si l-au urmat. Cinste lor! Mult succes in continuare !
Radu Liviu la 4 Noiembrie 2008, ora 11:54
Bravo lor! Poate invata si altii de la aceste doamne ca visele pot deveni realitate.
Isfan Petre la 25 Noiembrie 2008, ora 17:28
Cinste voua,celor ce sunteti cu adevarat oameni.Dumnezeu sa fie cu voi in continuare.

  Inapoi la articolul Cum sa pornesti o firma de organizare de evenimente cu 1.000 de lei

Setari Cookie-uri