Comentarii pe articolul Valoarea unui curs de training ajunge si la 70.000 de euro


curs de training

Valer Sangeorzan la 11 Decembrie 2007, ora 14:15
curs de training
Daca costa pana la 70000 euro pentru un angajat care aduce inzecit banii in firma nu e mult deloc, sa nu uitam ca la aceste cursuri pleaca doar persoane competente, foarte bune in meseria lor care lucreaza la firme foarte importante
Constantin ?Urea la 11 Decembrie 2007, ora 14:35
Adevarat graiesti, insa mai sunt si exceptii prin care se fac traininguri pentru a fi autorizat de a efectua o activitate, mai ales in cadrul IT. Eu cel putin am intrat in certificare Microsoft datorita loviri de anumite operatii plus ca si Compania investeste in angajati oferindu-le un centru de instruire si plata cursurilor. Am avut la cunostinta de riscurile intrarii in training cat si de beneficiile lui. Oricum sunt foarte costisitoare, dar merita.
Dorin Iliescu la 11 Decembrie 2007, ora 14:37
Daca vorbim aici de trainingurile si specializarile organizate in strainatate "la firma mama" este doar un mod simplu si totodata legal de a scade profitul(in Romania) trimitand banii in contul firmelor "colaboratoare" de dincolo.
Andrei Petrescu la 11 Decembrie 2007, ora 15:51
Adevrul e c un training bun cost, ncepnd de la trainerii care trebuie s fie cu adevrat pregtii pn la locaie i alte detalii. Important e s ai un return of investment eficient. Sunt de acord c n urmtorii ani numrul firmelor de training se va reduce, dar cred c i preurile juctorilor de pe pia va crete.
Corina Diaconescu la 11 Decembrie 2007, ora 21:58
Piata in Romania este total imatura in alte zone decat Bucuresti. inca sunt o gramada de patroni care vor un training pentru angajati doar pentru ca "se poarta", iar cand le spui la ce nivel (profesional) se face cursul, prefera o firma slaba, care nu-i invata nimic pe anagajati, dar le ia bani putini si oamenii se aleg cu o betie in natura (la munte). Cam asta se intampla in general. Articolul scris este despre companiile foarte mari.
la 13 Decembrie 2007, ora 00:53
Situatia e jenanta si la companiile mari; pe site-ul companiei de training care este " laudata" in articol pentru traininguri de 70000euro trainerii ultima realizare a trainerilor e masterul la ASE (in derulare) pe care il facea asistenta mea anul trecut iar cursul de la CODECS jumatate din traineri nu l-au scris corect( era prea greu si titlui:D); in plus la expertienta profesionala unul din ei pretindea ca ar fi lucrat la o companie la care eram si eu in perioada mentionata si nu l-am vazut deloc. Jenant sa vii cu Cv-uri fabricate si master la ASE sa livrezi cusruri de 70000 euro. de fapt e fals, imposibil, cine sa dea atatia bani vazand asemenea gogosi?
Tani As la 14 Decembrie 2007, ora 00:28
Am intrat si eu pe situl lor si am vazut ca de la patron- dir gen - ceo(petre nicolae) si aproape toti ceilati, numiti traineri, sunt fosti subalterni ai dlui petre nicolae. Pe toti ii recomanda ca avand bogata experienta. Da au in vanzari si in inercarea de a manageria niste amarati, care credeau ca se angajeaza la "cea mai mare firma de sucuri si food din Romania", dar care erau dusi in pragul disperarii si al falimentului fizic, psihic si financiar? Acolo e banda rulanda a salariatiolor, nu ti se recunoaste nimic, ci doar te exploateaza. Nu mai rezisti, pleci sau esti dat afara. Dar nu asta e important: m-am uiytat sa vad ce cursuri au facut acei traineri de la CBC, adica cursuri de traineri: nimic! Probabil i-a trainuit dl petre nicolae, le-a dat sa invete niste sliduri si-i trimite pe piata sa predea! Recunosc, dl e f destept, dar ca manager era ... dle petre nicolae, unii dintre cei pe care ne-ati nenorocit cat erati director, chiar am avut puterea sa o luam de la capat si sa ne facem o cariera. De mult vroiam sa va adresez o intrebare: ati tinut vre-o data cont de regula de baza a managementului? Multumesc Domnului, ca intre timp am aflat si ce inseamna vanzari, cursuri, manageri si am reusit si performane in vanzari, management, iar acum sunt trainer de sucees( zic feedbackurile). Cati dintre trainerii dvs au urmat train the trainer, cati au urmat module se specialitate, ca apoi sa le predea? Felicitari, ati avut grija sa va luati recomandari de la co la care ati oferit training si le-ati postat pe net. Dar, vorba uneia dintre ele, daca pana atunci nu au avut parte de cursuri, cu ce sa compare! mi-ar placea sa-l cunosc pe dl din mesajul anterior, sa schimbam impresii despre acest tip de training...

  Inapoi la articolul Valoarea unui curs de training ajunge si la 70.000 de euro

Setari Cookie-uri