Comentarii pe articolul Criza continua: Dacia intrerupe inca doua zile productia


criza

Catalin Savulescu la 4 Noiembrie 2008, ora 09:50
criza
Am fost cu un prieten sa-si cumpere un Sandero si am primit un raspuns neasteptat din partea companiei IPSO , neau spus ca trebuie sa achite in plus pentru modelul inbunastatit care il vrea vreo 300 de euro ca cei dela Dacia din cauza intreruperii programululi de lucru si va trebui sa-l aduca dela alta reprezentatie pe cheltuiala clientului. Nu vad dece opresc ansamblarea daca ei nu au stoc de variante amodelelor care le au in echipare. Trebuie sa inteleaga ca au trecut vremurile in care asteptai cu luna sa-ti aduca masina. chiar era dispus aseara cand am discutat cu el sa renunte sa-si ia o dacie si sa apeleze la o masina din inport. abia il convinsesem sa-si ia si el un Sandero dupa ce a vazut ca eu sunt multumit de masina.showrumurile trebuie sa inteleaga ca au trecut vremurile cand puteau sa refuze clientii ci trebuie sa ii atraga pentru a "supravietui "crizei care se va simtii si in Romania.
Cristinel Olaru la 4 Noiembrie 2008, ora 15:01
Este o prostie incercata de cei de la reprezentanta. Nu se plateste nimik in afara de pretul masinii ...transportul este trecut in pretul acesteia. Uzina are destule masini ...numai ieri 03.11.2008 intr-un sfert de ora cat am stat in fata fabricii de la Mioveni au plecat 6 camioane pline cu masini si mai erau destule la rand.

  Inapoi la articolul Criza continua: Dacia intrerupe inca doua zile productia

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile