Comentarii pe articolul Barack Obama, noul presedinte al Statelor Unite [Update]


Antecristu

Daniel Ciupac la 5 Noiembrie 2008, ora 13:23
Antecristu
Unii zic ca asta e antecristul... , nu comentez daca e real sau nu, pana la urma nici nu ma intereseaza... , tot ce stiu este ca va da frau liber la homosexuali, lesbiene, casatorii intre acestea, avorturi si alte lucruri mizerabile d.p.d.v moral, etic... Nu are importanta daca e de culoare sau NU, crestin sa fie, modest... si aproape de populatie si de nevoile lor... dar cred ca cu aceste lucruri amintite mai sus , America va merge in jos!! D-zeu ii iubeste (ca si pe noi de alfel) dar le uraste pacatul... si nu ii va lasa nepedepsiti daca mai continua asa... (Parerea mea!)
Grigore Gutu la 5 Noiembrie 2008, ora 18:33
Da ai dreptate, si eu mias fi dat votul pt Obama dar cind am aflat ca e adeptul avorturilor, homosexualilor, lesbienelor miam schimbat parerea despre el ca un bun crestin, el nu va aduce binele daca va pune in practica tot ce a promis ca va face. A cistigat datorita populiymului si antimilitariymul sau, dar stiti bine ca americanii erau satui de rayboiul inutil si cheltuiele fantastice legate de rayboaie.
Da doamne sa aduca doar pacea pe pamint , caci in rest vor veni de la sine(cresterea economica, bunastarea populatiei) sa fie intrun ceas bun1

  Inapoi la articolul Barack Obama, noul presedinte al Statelor Unite [Update]

Setari Cookie-uri