Comentarii pe articolul Cei mai mari 10 castigatori ai crizei financiare


10

Laurentiu Caimac la 5 Noiembrie 2008, ora 14:52
10
locul 10 suna interesant. probabil vand produse de curatenie in urma crizei.
Banceanu Vasile la 5 Noiembrie 2008, ora 20:59
Pentru cine este curios sa inteleaga mecanismele acestei crize mondiale si factorii care au declansat-o , le recomand sa citeasca de pe internet PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI si se vor edifica in mare masura.
La 16 iulie 1990, n localitatea balnear Jeleznovodsk, din Peninsula Crimeea, avea loc o ntlnire istoric ntre cancelarul Helmut Kohl i preedintele Mihail Gorbaciov. Acordul ncheiat atunci ntre cei doi lideri a avut efectul unei bombe, producnd surpriz n ntreaga lume, inclusiv n cadrul ierarhiei politice i militare sovietice, ntruct contrazicea o linie de conduit anterioar Kremlinului. ntlnirii de la Jeleznovodsk i-au urmat convorbirile de la Geneva (septembrie 1990), unde soviet icii mpreun cu germanii au czut de acord asupra urmtoarelor chestiuni:
1) S nu se opun divizrii Cehoslovaciei;
2) Republica Ceh va deveni parte a sferei de influen economic a Germaniei, cu scopul posibil de ncorporare politic a regiunii n urm torii 12-15 ani n Germania;
3) n schimb, Germania va compensa Rusia pentru daunele economice suferite prin pierderea influenei n Europa de Est;
4) Ungariei i se va permite urmrirea scopului de a-i rectiga teritoriile pierdute dup primul rzboi mon dial prin Tratatul de la Trianon (1920);
5) Germania va spori ajutorul economic acordat Ungariei pentru a asigura acolo un standard al vieii mai ridicat dect cel din Slovacia, fcnd astfel mai atractiv ideea unificrii Slovaciei cu Ungaria;
6) S nu se ridice obiecii la divizarea Iugoslaviei, s fie de acord cu intrarea Croaiei i Sloveniei n sfera de interese economice a Germaniei i s susin intrarea Ucrainei Transcarpatice n Ungaria, dac naionalitii Ucrainei ar desfura activiti distruc tive";
7) n afar de compensaia economic pentru pierderile suferite, Germania se angaja s nu fie activ n chestiuni privind Ucraina i Statele Baltice i s nu le considere parte a sferei de influen economic a Germaniei.
Marlen la 6 Noiembrie 2008, ora 11:12
Castiga si tarile arabe bogate...oamenii de afaceri din europa isi vor muta afacerile acolo. Asta da atac terorist ! Poate fi o teroare mai mare decat criza economica si cea financiara ? A auzit cineva ca aceste crize se manifesta si pe acolo ?
Alexandru Trandu la 6 Noiembrie 2008, ora 15:02
pt Vasile.. in primul rand ai scris niste aberatii.. cehia, slovacia si tarile baltice sunt state independente care pot fi incluse in constructia de tip federal a UE, nicidecum in alte state.. Ucraina se indreapta si ea spre UE si se indeparteaza de Rusia.. nu stiu de unde ai debitat tu informatiile astea, dar nu prea sunt realiste..

pt Marlen.. inafara ca pretul barilului de petrol a scazut la jumatate si deci profiturile lor s-au injumatatit, nu sunt afectate deloc tarile arabe..

mai ganditi inainte sa spuneti ceva si sa lansati conspiratii din astea..

  Inapoi la articolul Cei mai mari 10 castigatori ai crizei financiare

Setari Cookie-uri