Comentarii pe articolul Vodafone va disponibiliza 20% din forta de munca din Europa


foarte tare

Eu la 10 Noiembrie 2008, ora 19:04
foarte tare
nu pot sa spun ca ma bucur dar sunt multi in aceasta firma,mai ales in romania ,care nu prea fac multe.cred ca au mai mlti angajati decat clienti
Aurel la 11 Noiembrie 2008, ora 16:21
Sunt multi oameni de valoare in Vodafone care muncesc foarte mult si cand vorbesc de acesti oameni ma refer in mare parte la cei din magazine Vodafone si la cei din call center.In schimb nu pot spune ca nu m-am bucurat la vederea articolului deoarece cei din Vodafone s-au descotorosit de mine ca de un mar stricat desi nu meritam,de fapt nu Vodafone-ul a facut asta ci o mana moarta de-a lor un ASM incapabil.
Iulia la 12 Noiembrie 2008, ora 00:30
vodafone este liderul in comunicatii din romania in ceea ce priveste serviciul de relatii cu clientii...mergeti la banca..sau...la posta...sau...la un magazin...oare sunteti tratati la fel? poate este mai bine un operator decat un robot nu-i asa? si in momentul de fata ar fi cam 9,5 milioane de clienti...adica...aproape jumatate din populatia romaniei...oare sunt putini? hai sa gandim putin...
Gabriel la 12 Noiembrie 2008, ora 21:10
daca se da afara din *222 ma bucur ca si asa sunt multe zuze care n-au ce cauta acolo. stiu ce vb pt ca am avut cateva experiente cu stelutele de la 222. legat de magazine , acolo n-am ce zice .. magazinele duc greul.
Rali la 12 Noiembrie 2008, ora 22:56
Cine spune k nu se munceste la Vodafone, habar nu are ce vorbeste! am lucrat 2 ani la Vodafone si pot spune oricand ca au fost cei mai frumosi ani din viata mea. Multa munca, uneori pana la epuizare, dar in acelasi timp fff multe satisfactii si multa distractie.Aceasta companie efectiv te formeaza ca om. Toti munceam pt un singur lucru: Customer Delight!
Xulescu la 13 Noiembrie 2008, ora 13:49
Lucrez de 3 ani la VF. Sunt total de acord ca in magazine se afla razboiul adevarat unde se afla si soldatii adevarati. Daca ar fi un camp de lupta magazinele ar fi santul din primul front cu corturi de prim ajutor si linia de soldati pana in rangul de locotenent :) Insa peste ei se afla unii care chiar ar merita sa fie trasi putin la raspundere si pusi sub semnul intrebarii. Din pacate e adevarat ca de multe ori lucram pana la epuziare la propriu si la figurat si intr-adevar tratam omul cu totul altfel de cat la ORICE institutie din Romania. Spun asta ferm de ce? Pentru ca la Vodafone sunt reprezentant insa in toate celelalte instituii sunt si eu client,pacient,sau pur si simplu victima. Am cu ce sa compar si spun cu mana pe inima ca atentia si interesul acordat este de cel putin de 2x mai mare decat oriunde. Disponibilizarile insa se vor intampla ca oriunde altundeva. Si asta e doar inceputul din pacate..Sa va asteptati la o devalorizare totala a bunurilor banesti si la o schimbare radicala a tuturor cunostintelor de economie dobandite vreodata intr-o civilizatie moderna. O zi frumoasa.
Iulia la 18 Noiembrie 2008, ora 15:09
magazinele se ocupa de activare...de restul se ocupa o echipa intreaga de oameni...

  Inapoi la articolul Vodafone va disponibiliza 20% din forta de munca din Europa

Setari Cookie-uri