Comentarii pe articolul Cum sa incepi un business in marketing cu un calculator si 500 de euro


cum sa investesti cu 500 euro

Oana Gitlan la 10 Noiembrie 2008, ora 20:10
cum sa investesti cu 500 euro
Nu va suparati Doamna Marcu dar din articolul scris despre Dvs nu reusesti cu 500 euro si un calculator ci cu un partener si 60.000 euro. Asa ca ce noutate ne-ati spus? Nu sunteti singura care a inceput o afacere cu un calculator dar exista o posibilitate sa-ti faci o afacere cu bani putini. Este marketingul online si programul de afiliere la diverse jocuri de noroc. Ceea ce ati facut Dvs este ca ati inceput ceva apoi ati gasit partener care sa investeasca. Multumesc frumos.
Asta fac multi. Nimic nou sub soare ;)
Ileana Marcu la 11 Noiembrie 2008, ora 14:12
Nu este neaparat vorba despre o noutate ci mai degraba despre un exemplu antreprenorial, daca vreti, o incurajare pentru cei care isi doresc sa dezvolte un start-up si nu au curajul sa riste. Chiar daca incepi fara resurse mari, un business se dezvolta prin oportunitatile pe care le intalnesti. Daca nu infiintam firma si nu demonstram seriozitate, nu gaseam nici investitori. Realitatea este ca nu vine nimeni sa iti ofere bani pentru a porni o afacere. Trebuie sa ai curajul sa pornesti de la zero, urmarind sa ai cat mai multe oportunitati de afaceri, inclusiv finantari care duc la dezvoltarea acesteia. Mesajul pe care am dorit sa il transmit este ca, pentru a reusi, trebuie sa risti si sa faci primul pas chiar daca este impotriva curentului.
Denisa Apostol la 11 Noiembrie 2008, ora 15:34
Multumim pentru opinie, trebuie sa va raspund ca inainte de acest parteneriat, compania a functionat trei ani sub conducerea fondatoarei, d-na Marcu, iar cei 500 de euro si echipamentul precizat au reprezentat investitia initiala, pe parcurs aparand si investitii din proprii resurse si reinvestirea profitului.

Pentru atragerea unor investitii mari, multi antreprenori apeleaza la parteneriate strategice, lucru stiut in piata si de preferat uneori in detrimentul unor fonduri bancare. Aceasta tine exclusiv de dezvoltarea companiei si nu de startul acesteia.

Sper ca v-a multumit raspunsul dat.
Denisa Apostol, Wall-Street
Sonny la 17 Noiembrie 2008, ora 16:26
si ce suma s-a p[latit pt articol?este un fel de publicitate acoperita cu o poveste de start-up.Eu am inceput cu 8000 $ si acum vand ciuperci de 65 euro lunar,la export.Asa se intanpla cand pleci de jos.nimic senzational.
Sonny la 17 Noiembrie 2008, ora 16:27
65.000 euro,scuze
Petronela la 19 Noiembrie 2008, ora 16:55
sonny tu vrei sa ti se ia si tie interviul?
Opri Daniela la 3 Decembrie 2008, ora 21:13
Oamenii buni nimic nu este imposibil,am auzit atatia care si -au inceput afacerile cu un calculator si cateva sute de euro.Bine acum daca ti se intampla sa ai si noroc sa gasesti si un ,,sponsor",sau ma rog ,,partener",totul se termina cu bine si ajungi din mic,mare si cunoscut.Asta e Romania noastra....n-ai noroc,
ramai cu calculatorul si faci comentarii gratis pentru cei norocosi.

  Inapoi la articolul Cum sa incepi un business in marketing cu un calculator si 500 de euro

Setari Cookie-uri