Comentarii pe articolul Cartea de munca electronica a devenit obligatorie


pentru cei strainatate ce se va face?

Popa Titi la 11 Noiembrie 2008, ora 00:43
pentru cei strainatate ce se va face?
eu am lucrat in romania timp de 15 ani (14 luni armata) din 2006 am plecat in sua ,legal, acum am inceput o noua viata , cu ,,carte de munca'' de la zero. intrebarea mea este- ce este de facut cu cartea mea de munca? ea se afla la mine. nadajduiesc ca intr-o zi am sa primesc drepturile ce mi se cuvin pt cei 15 de munca. ce este de facut cu aceasta ,,carte de munca virtuala'' in cazul meu si cred ca al mai multora? va multumesc titi popa
Andrea la 16 Ianuarie 2009, ora 12:14
As dori sa intreb si eu. Am carte de munca in romania, lucrat un an, dupa care am plecat in strainatate, unde ma aflu de 3 ani. Anii lucrati acolo se vor pune pe carta mea de munca???
Maria Crisan la 19 Iunie 2009, ora 23:13
Suntem o comunitate mare de romani in Spania (com. Madrid) care avem cel putin 10 ani lucrati in Romania. Am venit in Spania in 2000 lucram aici cu acte vrem sa stim cum procedam cu cartile de munca trebuie aduse in tara si care e modalitatea? le depunem personal la fortele de munca? trebuie aduse in tara, este un termende depunere?aici se aud tot felul de zvonuri si nimeni nu ne anunta oficial despre e vorba. va multumimcu mult respect.

  Inapoi la articolul Cartea de munca electronica a devenit obligatorie

Setari Cookie-uri