Comentarii pe articolul Cinci banci de top din Romania, retrogradate de Fitch


deci asta era

Ovidiu Avarvarei la 11 Noiembrie 2008, ora 06:27
deci asta era
Acum se vede de ce a fost "atacata" Banca Transilvania acum cateva zile, cu zvonuri lagate de o o posibila banzare precum si faptul ca nu are lichiditati. Pentru ca altii urmau sa o incurce si mai tare si invidia este pe locul 1 la romani !
Rodica Terhes la 16 Noiembrie 2008, ora 22:59
Ce inseamna "atacata" pt. ca inafara de media nimeni nu a amintit nimic de B.Transilvania, totul a pornit de la faptul ca este una din bancile cu actiuni pe bursa sau mai bine spus "la vedere pe bursa" pt.ca celelalte banci nu se prea stie daca au investit pe bursa sau nu, prin urmare este o ipocrizie sa se spuna de invidie. Cand toata lumea vorbea de caderea bursei si in America si in Romania multi oameni s-au intrebat ce inseamna actiunile B.Transilvania pe bursa insa departe de a trage concluzii negative.
In alta ordine de ideii romanii gusta mai mult senzatia decat sa-si regandeasca un plan de buget al familiei sau al firmei.. Bancile abia acum i-si evalueaza serios portofoliul de clienti iar problema nu va fi segmentul de retail neaparat care intodeauna s-au straduit cel mai mult sa-si plateasca ratele, ca si pana acum parintii i-si vor ajuta copii si invers dar ce se intampla cu bancile care au plasamente foarte mari la firme??? credite cu garantii viitoate adica pe ce se va construi???
Timpul va spune daca raitingul va avea impactul cel mai mare sau restul...................
Acest top este posibil sa se fi creat tocmai pt. a distrage atentia de la alte topuri................insa pana una alta ce ne va salva va fi intodeauna munca in loc sa pierdem vremea cascand ochii la aceste stiri de senzatie care ne tin pe loc mai bine sa incercam sa ocolim jaloanele implantate de ALTII mult mai mari dacat noi. Succes la toata lumea!

  Inapoi la articolul Cinci banci de top din Romania, retrogradate de Fitch

Setari Cookie-uri