Comentarii pe articolul Declinul Dacia duce la inchiderea fabricii pentru circa 3 saptamani


Declinul Dacia

Catalin Mateuca la 11 Noiembrie 2008, ora 09:37
Declinul Dacia
dacia are punct slab stabilitatea (cele cu motor de 1,4 adica cele cu consum mai mic care ar fi preferate de cei cu resurse financiare mai reduse nu au montata bara stabilizatoare la puntea fata facind masina si mai instabila la curbe) Instabilitatea este singurul motiv pentru care eu si foarte multi altii am cumparat o masina secod.Nu avem toti peste2 metri inaltimea si nevoie de masina sa mergem la tara pe cimp,ar putea face un model cu garda la sol normala mai lat si mai putin inalt.(daca ar avea un director ajuns in functie prin criteriile din occident)
Constantin Tudoran la 11 Noiembrie 2008, ora 16:22
Sincer, pentru conditiile de drum din Romania, Dacia Logan mi se pare super - OK. Stiu ca o sa vi se para ciudat dar am un vecin cu Opel Vectra care e foarte suparat ca da mereu cu "fundul" de liniile de tramvai sau de hartoapele bucurestene (intersectia Splaiul Independentei cu Vasile Milea e doar unul din nenumaratele exemple).
Cat despre stabilitatea in curba, n-am avut ocazia sa probez instabilitatea masinii. Nu concurez la Monte Carlo, dar pe A2 si A1 n-am avut probleme nici la peste 150.
Eu consider ca Logan 1,6 MPI sau 1,5 DCI ori modelul 1,6/16V sunt excelente ca raport calitate pret pentru conditiile Romaniei.
Conduc Logan de aproape 3 ani si sunt la a doua masina de acest tip. Nu e o capodopera de inginerie auto dar este un vehicul cinstit, solid si de incredere. La cele 2 masini n-am inlocuit nici macar un bec ars. In afara de revizii, benzina si lichid de spalat parbrizul n-am cheltuit un ban cu ele. Sigur, in conditiile actuale, lumea e mai circumspecta cand e vorba sa cumpere o masina. De aceea mi-am amanat si eu inlocuirea Loganului actual cu... un alt Logan desigur!
Lucian la 12 Noiembrie 2008, ora 18:37
Sustin ideea ca Loganul este o masina cinstita si are cel mai bun raport pret/calitate mai ales sh. Desi detin o toyota 2008 si un mercedes 2001 recunosc ca nu sunt pe masura asteptarilor pt cati bani am dat pe ele. De curand am si un logan de care sa fiu sincer sunt super multumit avand in vedere la cati bani am dat pe el in raport cu optiunile si anul de fabricatie. E o masina fiabila, perfecta pt drumurile noastre si pt o famile normala de 4-5 persoane. Cei care vor spune ca are un consum mare ii anunt ca se cam inseala, nu consuma mai mult decat un opel la aceasi motorizare pe benzina sau mai mult decat un VW decat la motorizarea diesel. Pt cei care vor stabilitate ii anunt ca aceleasi curbe care le iau cu mercedesul le iau si cu loganul. Se apleaca o idee mai mult dar e o masina sh de 4000e ci nu una de 15.000. Toate cele bune
Lazar Dan la 15 Noiembrie 2008, ora 11:39
Loganul este OK pentru drumurile noastre. Si sunt putine lucruri de criticat la masina. Intradevar pot aparea probleme cu stabilitatea, dar doar in cazul in care o duci la limita. Si cum s-a mai scris nu o cumperi sa faci raliu cu ea. Ceva mai suparator este ca la 80-90 la ora, daca ai nevoie de o depasire este destul de lenta. Dar asta este, daca iti permiti iti iei masina mai puternica.Am Logan de 3 ani si jumatate si nu am facut nimic la ea, decat reviziile normale, lichid de spalat parbriz si antigel. In trepte inferioare se comporta excelent (am ramas impresionat cum a urcat Transfagarasanul in conditiile in care eram 3 insi in masina si porbagajul full, motor 1.4), consumul este decent(in exterior chiar f bun). Se descurca in orice conditii de traseu, este incapatoare pentru clasa ei, portbagaj suficient. La cati bani am dat pe ea sunt foarte multumit. Nu mai spun ca parchezi masina si a doua zi o gasesti zgariata. Cum este sa fi dat pe ea 15000-20000 euro?
Am observat ca Loganul este foarte criticat de cei care nu s-au urcat niciodata in el. Am cunoscut care are masini de zeci de mii de euro. Cand a intrat din intamplare in posesia unui Logan l-a incercat si din acel moment s-a schimbat parerea despre masina.

  Inapoi la articolul Declinul Dacia duce la inchiderea fabricii pentru circa 3 saptamani

Setari Cookie-uri