Comentarii pe articolul Vodafone va disponibiliza 20% din forta de munca din Europa


Buna idee restructurarea

Cristian Minca la 11 Noiembrie 2008, ora 12:23
Buna idee restructurarea
Vodafone Romania are servicii sub ori ce critica cu facturi umflate la clienti tarife mari si minute insuficiente chiar in reteaua vodafone. Eu personal am renuntat la doua abonamente foarte vechi pentru foarte multe nemultumiri. In Romania vodafone nu a reusit sa se alinieze cu concurenta la serviciile oferite si ca atare clientii au sanctionat vodafonul prin renuntarea la abonamente.
Iulia la 12 Noiembrie 2008, ora 00:42
1. "ori ce" se scrie corect "orice"
2. abonamentele foarte vechi au oferte foarte vechi...se poate opta pt o alta oferta mai avantajoasa...noile oferte sunt anuntate prin mass-media..
3 .vodafone si orange sunt lideri in telecomunicatii in Romania...oare chiar nu au reusit sa se alinieze? haha
4. p.s. vodafone si-a castigat renumele prin calitatea produselor si a serviciilor, lucru recunoscut de media
Andy la 12 Noiembrie 2008, ora 23:01
Dar cum e posibil un telefon Motorola cumparat de la vodafone sa coste 400 ron la abonament...iar la cosmote acelasi telefon la 150 ron????si eu am renuntat la vodafone cu multi ani in urma deoarece vorbeam putin si la doua telefoane plateam 400-500 ron pe luna...la cosmote cu 17 euro am nelimitat in retea,aproape 200 minute nationale si internationale,de mesaje nu mai vb ca oricum nu scriu mesaje la cate minute am...Factura nu imi vine mai mare de 100 ron.Deci si eu cred ca se duc la vale ca si ROMTELECOM...care nu mai stiu ce oferte sa faca dupa ce au pierdut in fata RDS-ului.
Iulia la 18 Noiembrie 2008, ora 15:14
cosmote este in faza in care are oferte agresive pt public,insa ca si in alte tari, va fi o uniformizare a pietei cand aceasta companie va ajunge la maturitate. Mai mult, aceasta companie nu are deocamdata profit, este sustinuta de un gigant T-Mobile.
PS: nu tot ce zboara se mananca, trebuie sa ne informam si sa intelegem si cum functioneaza lucrurile...este logic ca orice companie vrea clienti, dar scopul este acelasi: renume si profit.

  Inapoi la articolul Vodafone va disponibiliza 20% din forta de munca din Europa

Setari Cookie-uri