Comentarii pe articolul Serviciile 3G ale RCS&RDS: Internet, transfer de date si apeluri video


RDS Mobil

Ioan Maxim la 14 Decembrie 2007, ora 05:41
RDS Mobil
Cred ca este un foarte bun cadou de sarbatori de la RDS telefoanele mobile, insa ar fi avut target 100% in marketing daca 1.ar fi primit fiecare abonat doua mobile RDS - cum au primit unii - numai ca sunt abonati care nu au primit nici unul 2. daca, se primeau castile de la telefon asa cum arata pe ambalaj - din pacate se vehicula de catre clienti o nemultumire fata de acest lucru, ceea ce eu personal cred ca nu ar fi cazul din moment ce telefonul, ar costa 100 eur 3. Daca accesoriul optional blue-tooth ar fi fost incorporat 4. Daca se livra inca de la inceput cablul de date si posibilitatea accesul la internet. Multi oameni simt mirajul sarbatorilor de aceea ar fi vrut cadouri desi a fost o oferta laudabila acest promo de la RDS-RCS, care daca ar fi fost manageriata mai bine si proportional cu targetul, ar fi atras suprematia pe piata romaneasca. As fi vrut, si multi dintre noi am vrea, datorita costurilor pe care alte companii ni le ofera si care deja confera companiei RCS-RDS locul pe care il merita in cursa concurentei, primul
George- Bogdan Murariu la 14 Decembrie 2007, ora 23:41
,,DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobila fara abonament, care ofera abonatilor...'' however funny !
Yoyo la 26 Noiembrie 2008, ora 17:56
oferta de la RDS-RCS e una foarte buna. De exemplu eu platesc aproximativ 50 RON/luna pentru serviciile lor (TV-Internet-telefonie fixa-telefonie mobila) cu mentiunea ca nu depasesc cele 1000 minute in retea, 50 min in romtelecom si alte 50 min in alte retele mobile. Cat despre faptul ca nu ofera 2 telefoane mobile, daca chiar doriti 2 DigiMobil, cand platiti factura, daca ati depasit cu 30 RON abonamentul standard puteti primi gratuit inca un telefon mobil. Cel putin asa este in Suceava.
Lavs la 4 Aprilie 2009, ora 19:07
pai ar trebui sa le dea si abonatilor mai noi telefoane mobile !eu sunt mai noua si as dori sa imi dea si mie unul
Alex la 9 Aprilie 2009, ora 14:06
nu stiu cum e la voi dar in Zalau a venit de o luna si la orice abonament [tv, net] primesti gratuit abonament telefonic + telefon mobil, iar la abonament de 2 euro primesti al 2lea telefon mobil.

  Inapoi la articolul Serviciile 3G ale RCS&RDS: Internet, transfer de date si apeluri video

Setari Cookie-uri