Comentarii pe articolul Seful TNT Romania: Profitul a crescut cu 45% in S1, in ciuda unui pret mai mare la petrol


FELICITARI TNT ROMANIA .

thomasnl91 la 13 Noiembrie 2008, ora 17:24
FELICITARI TNT ROMANIA .
va apreciez foarte mult, dar in legatura cu fuziunea dintre tnt si fedex mai ganditi-va. nu se merita. americanii nu sunt patreneri de incredere. vor sa aiba totul , dar in cazul tnt-ului ar fi bine sa isi puna pofta in cui. ca si client am apelat si la serviciile fedex-ului si m-am cinvins. pentru un colet in state am cedat nervos cand am constatat ca a plecat in data de 23 martie ac si mi-a ajuns pe 14 aprilie ac. v-am ales pe voi si e de milioane.
thomas muller brasov
Dan Birjoveanu la 20 Februarie 2009, ora 20:32
Buna ziua.Am citit comentariile dvs cit si indici de crestere ai societatii pe care o conduceti.
Trebuie insa sa stiti ca in spatele afirmatiilor despre firma dvs.REALITATEA cu privire la serviciile pe care le oferiti este,cel [putin din punctul meu de vedere,lipsita de profesionalism,lipsita de respect fata de clienti si cred ca daca sunt multi care patesc ce am patit eu ca beneficiar al serviciilor dvs,este imperios necesar sa va informati mult mai bine despre activitatea subalternilor dvs.
Este normal sa argumentez afirmatiile mele,deoarece chiar daca firma mea este mica,nu as fi bucuros sa aflu despre angajatii mei ca respecta clientii la fel ca ai dvs.
Ca sa va convingeti despre afirmatiile mele,verificati profesionalismul angajatei dvs,Rebeca Lupu,in gestionarea coletului cu AWB 941757845 ww,cititi corespondeta domniei sale cu firma mea pe mail,si va veti convinge singur.

  Inapoi la articolul Seful TNT Romania: Profitul a crescut cu 45% in S1, in ciuda unui pret mai mare la petrol

Setari Cookie-uri