Comentarii pe articolul Prima de sfarsit de an in companiile romanesti


Prima de sfarsit de an?:)

Bela Kiss la 18 Decembrie 2007, ora 21:20
Prima de sfarsit de an?:)
Eu lucrez la o companie multinationala, care are peste 3500 de sedii deschise in intreaga lume, si nu pot sa zic ca sunt un angajat lenes, pentru ca aduc lunar 1 mld lei vechi, in cel mai rau caz, si firma nu a putut sa plateasca nici macar cina de craciun? Si sa mai astept la o prima? :)Noroc pentru cei care primesc aceasta prima si spor la vise celor care nu o primesc.
Gabriel Iulian Marinescu la 20 Decembrie 2007, ora 07:59
Banuiesc ca din mld-ul pe care-l aduci lunar in firma iei si tu un comision care acopera acea prima de sf. de an. Si daca nu, ai putea atrage atentia sefului direct acest aspect. Vorba aceea : copilul care nu plange nu primeste papica...
In alta ordine de idei, piata muncii este foarte variata si cred ca un CV bine intocmit ti-ar putea aduce mai multe beneficii, mai ales ca nu esti un angajat lenes.
Sarbatori fericite si spor... la vise!
Soceanu Gheorghe la 20 Decembrie 2007, ora 13:57
Daca lucrezi la o companie multinationala, nu inseamna ca ai si avantaje. Mie imi e rusine sa spun unde lucrez, deoarece compania, se bate cu caramida in piept ca face si drege pentru angajati. Face numai pentru "gulerele albe", frati, cumnati, nepoti si cumetri, ca la ceilalti le taie sporurile "din lipsa de fonduri". Le pleaca oamenii buni pe capete, ca-si bat joc de ei si le dau salarii mai mici ca in invatamant. Compania activeaza in domenuil metalurgiei. Cred ca v-ati dat seama despre cine e vorba ?

  Inapoi la articolul Prima de sfarsit de an in companiile romanesti

Setari Cookie-uri