Comentarii pe articolul Ce am invatat din ultimele doua luni de criza financiara


desore cauzele crizei

Gigi Graciano la 17 Noiembrie 2008, ora 09:07
desore cauzele crizei
Nu stiu cum puteti spune ca aceste crize sunt imprevizibile . Destul de slab articolul. Criza era previzibila ! Cauza au constituit-o imprumuturile mari acordate de banci avand garantii nimic sau bunuri supraevaluate . Astfel ca s-au constituit garantii ptr imprumuturi case a caror valoare erau " umflate" sau trenuri agricole avand ca valoare 50-100 euro mp . Si nu vorbim aici de coruptia din banci .
Intre criza economica de acum si cea din 21-33 exista multe similitudini . Asfel intai s-a produs crah-ul financiar bursier ( joia neagra ) exact ca acum iar imediat dupa a aparut si criza economica care s-a intins pana in 1945 cand s-a declansat al 2-lea razboi mondial . Pe fondul saracirii populatiei in tre 1921 a aparut miscarea marxista care s-a dezvoltat pana in 47 cand miscarea a captat jumatate din glob .
Asa ca mai studiati inainte de a posta informatii si sa o faceti pe atotstiutori si lideri de opinie!
Doru Lionachescu daca imi dau eu cu parerea cred ca-mi dau mai bine decat tine . Asemenea prostii nu am mai citit demult - Cum poti spune ca --La noi efectele abia incep sa se faca simtite si, din pacate, sau poate din fericire, noi nu vom fi un subiect al crizei, ci mai mult un obiect al sau, pentru ca sectorul nostru financiar e in mare parte teleghidat de la sediile centrale ale companiilor-mama!!!!! Nu stimate domn , nu !!! Noi vom fi bagati pana in gat in criza si sa stii ca nu va tine pana la primavara ci ani de zile - multi ani !
Sebastian Ghiur Sebastian la 17 Noiembrie 2008, ora 20:47
cand o sa ne revenim?

  Inapoi la articolul Ce am invatat din ultimele doua luni de criza financiara

Setari Cookie-uri