Comentarii pe articolul Taxa de poluare auto, suspendata


Taxa de poluare auto suspendata"

Kovacs Arpad la 18 Noiembrie 2008, ora 07:09
Taxa de poluare auto suspendata"
Ce credeti, cum va afecta importatorii de masini uzate?
Kovacs Arpad la 18 Noiembrie 2008, ora 07:14
Dupa parerea mea, desi nu traiesc in tara de 2 ani, guvernul roman nu stie ce sa faca atunci cand situatia iese de sub control...romanu de zi cu zi sa bucurat ca sa minorat taxa pentru vehicole uzate ( in sfarsit iau si eu un bmw si nu ma costa mult pe langa salarul mizerabil ) si la abuzat din deplin. Acum guvernul pastreaza taxa pentru second hand cars dar elimina complet pentru new cars. Ma gandesc de cate ori vor schimba taxa asta nenororcita intr-un an si cand vor ajunge la un punct de comun acord? vax, Dublin
Stefan Teodorescu la 18 Noiembrie 2008, ora 14:30
Din punctul meu de vedere, taxa pentru masinile noi este exagerata. S-a umplut tara de rable "fardate" la exterior si "manarite" pentru a trece RAR-ul, rable in care vedem tot felul de persoane ce incep sa alerge cu ele pe sosele si produc atatea nenorociri. Trebuia incurajat de la bun inceput achizitia de masini noi.
Ce se va intampla cu cei care au platit deja aberanta taxa pentru achizitia unei masini noi ? Le va restitui statul banii ?
Sergiu la 18 Noiembrie 2008, ora 15:58
Eu zic ca nu va afecta piata second-hand cu nimic.Oricine care a avut bani pt. o masina noua a avut si pt. taxa.Romanu tot o sa prefere o masina adusa din strainatate atata timp cat taxa masinilor vechi va ramane aceeasi.La o masina noua costurile sunt mult mai mari,revizii s.a.m.d.
Sorin Todirisca la 18 Noiembrie 2008, ora 17:51
Ce tot se framanta TARICEANU atit.Cei ce au posibilitatea sa cupere o masina noua,o cumpara.De ce nu ne lasa si pe noi nevoiasii ,sa avem posibilitatea sa ne cumparam o masina straina, mult mai buna si mai ieftina decat DACIA noastra[care nu mai este a noastra ]Noi avem la conducere numai politicieni coruptii dornicii de inavutire in cat mai scurt timp si nu le pasa de conationali deloc,Ei sa traiasca bine,iar restul in plata domnului.Sa le fie rusine ,ca nici bunul simt nu-l mai au.Nici nu stiu cu cine sa votez ,FIINDCA TOTI SUNT PTR.CIOLAN.
Mazilu Constanta la 19 Noiembrie 2008, ora 09:09
buna ziua , am achizitionat mai multe autoturisme noi Kia , si in prima factura catre bcr leasing au retinut taxa de poluare de vreo 2oo Euro, este normal. plata a fost facuta in data de 14.11.2008, ce trebuie sa fac in acest caz ?

  Inapoi la articolul Taxa de poluare auto, suspendata

Setari Cookie-uri