Comentarii pe articolul Ruxandra Lupsa, Ericsson: Tinerii din Romania sunt supraspecializati


criza financiara atinge si economia reala!!!!!

Ecaterina Lucia Mitariu la 19 Noiembrie 2008, ora 15:25
criza financiara atinge si economia reala!!!!!
Stimata doamna sunteti total "nevinovata" cand vine vorba despre criza financiara. Aerul super optimist pe care il adoptati cu siguranta se datoreaza lipsei de intelgere a crizei: intai efectele se manifesta pe pietele bursiere si piata interbancara, apoi sunt translatate in ceea ce americanii numesc " real economy" adica productia.
Poate nu obisnutit sa cititi ziarele..,sau macar sa deschideti o pagina de internet ca sa vedeti starea actuala a crizei. Dar sincer va spun, si am participat la conferinte ale IMF si prezentari ale comisiei europene, in special ale directoratului de forecasting, situatia e departe de ceea ce spuneti dumneavostra.
Apoi mai e si problema studentilor plecati in state...normal ca ei au pretentii salariale mult mai mari, vazand alt standard de viata. Normalitatea ar fii ca firmele din Romania sa inceapa sa ofere salarii competitive cu cele din statele mai dezvoltate, altfel nu vor fii niciodata capabile sa retina oameni de valoare.
Si in ultimul rand, nivelul la care se face HR in Romania este cu totul penibil. Cred ca pretentiile sunt mai mari din partea angajatorilor, care se asteapta ca pe un salariu de nimic cineva sa lucreze ca un sclav!!!!!!!!!
Sfatul meu: mai cititi si dumneavostra putin, ca nu strica sa fiti informata despre ce sa intampla! Deasemenea puteti evita sa deveniti penibila.

  Inapoi la articolul Ruxandra Lupsa, Ericsson: Tinerii din Romania sunt supraspecializati

Setari Cookie-uri