Comentarii pe articolul Gral Medical: Afaceri de 8,5 mil.euro la 10 luni


servicii gral-multumita

Flori la 20 Noiembrie 2008, ora 00:11
servicii gral-multumita
Eu am un abonament la Gral pt pici si sunt multumita de servicii. La Clinica Gral de langa Alba Iulia nu am stat niciodata la coada si copilul s-a simtit ca la el acasa(vezi consult, parazitologice, vaccinari..)
Acum am recomandat si lui mama sa vina sa faca un ecograf doppler pt circulatie si diagnosticul a fost cat se poate de corect ceea ce multi doctori nu reusisera pana atunci. Ba mai mult doctorii anteriori ii spusesera ca tb operata si era in panica, iar acum este sanatoasa....este clar ca neajunsuri sunt peste tot .
Nu vreau sa spun de alta clinica cu renume de la Victoriei, unde dupa ce m-am programat pt un RMN la ora 15.30 am facut investigatia la 1 dimineata...va dati seama? Daca mergi la privat macar sa nu te simti tratat ca in spitalele de stat.
(am introdus gresit parea mea ca raspuns la alta opinie si ca sa nu intru in polemica l-am reintrodus la o rubrica noua)
Mihaela Ionescu la 21 Noiembrie 2008, ora 15:52
Nu stiu nimic despre clinica din Colentina, dar va pot spune ca serviciile oferite de clinica din Alba Iulia sunt de calitate. Am fost placut impresionata de intreg personalul clinicii dar si de profesionalismul medicilor de aici. Nu trebuie sa generalizam o anumita situatie deoarece in locul respectiv pot exista si oameni care isi fac treaba.
Gilda la 24 Iulie 2009, ora 16:33
Draga Flori, Esti convinsa ca rezultatul dat mamei tale este corect? Sau pt ca te linisteste, il consideri de buna calitate? Eu as face investigatii si in alta parte. Ma rog, e alegerea fiecaruia, dar..........crede-ma ca nu vorbesc aiurea.

  Inapoi la articolul Gral Medical: Afaceri de 8,5 mil.euro la 10 luni

Setari Cookie-uri