Comentarii pe articolul Joia neagra: Fabricile romanesti isi inchid portile. Mii de oameni, concediati


Joia neagra Fabricile romanesti isi inchid portile Mii de oameni concediati"

Un Cetatean la 21 Noiembrie 2008, ora 09:15
Joia neagra Fabricile romanesti isi inchid portile Mii de oameni concediati"
Poate ca ar fi bine sa incercati o abordare mai prudenta a acestor subiecte. Nu cred ca este normal sa fie folosite asemenea titluri (chiar daca se vand bine) in actualele conditii. Sentimentul negativ indus de presa prin asemenea articole este daunator pietelor financiare (de exemplu Concefa este listata pe piata Rasdaq).
Stela Pfandl la 23 Noiembrie 2008, ora 20:03
Imi aduc aminte ce frumos anuntau domnii din conducerea statului, bancilor si altor institutii responsabile, acum vreo luna ca pe noi nu ne afecteaza criza. Ca SUNT BANI pentru marirea salariilor cu 50%!!!
Si acum ne spun ca e criza? Ca sunt probleme?
Si mai mult, acum vor sa ii si votam? Siiiigur ca da....
Niste incompetenti, asta e adevarul. HABAR N-AU.
Lulus Florin Mircov la 24 Noiembrie 2008, ora 10:03
Criza financiara nu este chiar asa de mare pe cum se spune, aceasta stare de fapt de fapt o normalitate in lumea afacerilor( Ex: fuziuni, preluari de active etc.), astfel de situatii au mai fost si vor mai fi fara a afecta direct consumatorul, din contra are de cistigat in urma reducerilor de preturi. Sunt situatii in care aceste jocuri de culise afecteaza mai multe sectiuni economice dar vor trece.... va cistiga foarte mult cel care este prudent si face alegerile cele mai potrivite in privinta biletelor de banca.

  Inapoi la articolul Joia neagra: Fabricile romanesti isi inchid portile. Mii de oameni, concediati

Setari Cookie-uri