Comentarii pe articolul Cosmote ofera cel mai mic tarif de roaming pentru sud-estul Europei


cosmote cu probleme mari in roaming

Nagy Zoltan la 22 Noiembrie 2008, ora 21:09
cosmote cu probleme mari in roaming
in primul rand cosmoteul nu stie ce vrea.acum 4 saptamani am cerut activarea serviciului roaming si in 2ore sa activat le cerinta mea pentru 5 zile fara perceperea unui depozit astazi am vrut sa il activez din nou pentru doua zile si mi-au cerut un depozit de 200 roni la ora cand plec nu mai pot depune nicaieri depozitul deci mau lasat cu ochii in soare,precizez ca am factuile platite la timp.A doua problema ei au contracte numai cu anumite retele din strainatate deci trebuie sa selectezi operatorul manual ,daca nu as fi fost la alte retele unde nu am avut probleme de genul acesta si pe deasupra dupa 6 luni mi sa activat roamingul fara perceperea unui depozit.Abia astept sa imi reziliez contractul cu aceasta firma de telefonie care sfideaza clientul in loc sa il multumeasca.cosmote=gust amar{cel putin in roaming}
Andrei la 27 Martie 2009, ora 06:08
Am rugat acum vreo 10 zile pe un amic sa-mi trimita un SIM ieftin din tara in Canada.
Toate bune si frumoase, amicul cumpara cartela de la Cosmote (dupa ce a facut saracul un studiu de piata), mi-o trimite recomandata, urmareste numarul recomandatei pe posta-romana.ro si canadapost.ca, totul merge ceas.
Pana in clipa in care bag cartela intr-un telefon de aici (care nu e blocat).
Telefonul o ia ok, cere pin-ul, il accepta si ma intreaba pe ce retea vreau sa ma leg. Am una singura de ales, Rogers. (Rogers i-au cumparat pe Fido mai demult si ii tin ca brand separat mai ieftin, dar reteaua e acum una singura).
Aleg Rogers si - forbidden.
Cosmote declara ca au contract cu Rogers.
Customer service de la Rogers nu discuta cu clientii altora, ma trimit sa sun la furnizor.
Sun la ei de 4 ori, din care de 3 ori dau peste serviciul de noapte. Fac o sesizare (asa merge la ei, ca nu-i duce capul sa aiba vreun tehnician de serviciu ferita sfantul), trec 2 zile (in care mai sun de 3 ori) si nimic. Au sesizarea, dar nu se pot ocupa noaptea de ea.
Pai bine, dar au trecut 2 zile! Nu va pot oferi alte informatii.
Pai ce palaria mea mi-ati oferit fratilor ? bani pierduti!
Teme-te de greci chiar si cand ofera tarife mici la GSM!
Cand nu e o marfa tangibila sau cand e nevoie de garantie, daca vei cumpara sub pretul mediu vei pierde si toti banii si nervii.

  Inapoi la articolul Cosmote ofera cel mai mic tarif de roaming pentru sud-estul Europei

Setari Cookie-uri