Comentarii pe articolul Joia neagra: Fabricile romanesti isi inchid portile. Mii de oameni, concediati


Dependenta de dolar???

Wall_Street_Visitor la 23 Noiembrie 2008, ora 22:59
Dependenta de dolar???
Cred ca faptul ca efectele crizei financiare sunt bine resimtite si in romania, arata dependenta economiei noastre fara de dolar. O ofertare mai buna a produselor pt ca vanzarile sa tina pasul cu productia ar fi o solutie mai buna mai ales pentru oameni. Se pare ca reactia in lant e inevitabila.
Wall_Street_Economist la 24 Noiembrie 2008, ora 18:28
Efectele crizei financiare internationale e posibil sa nu mai fie resimtite in scumpa noastra romanie daca scumpului guvernator al bnr dl. mugur isarescu ii vine mintea la cap si retrage leul nostru greu din sistemul monetar international.
Asa a procedat in trecut un personaj de mai putin vesela amintire din Germania care nu avea facultate economica, dar in schimb a ascultata de instinct: a retras marca germana din SMI in 1933 pentru a o apara de speculatiile asupra principalelor monede internationale [repet, in plina criza a anilor 1929-1933], iar in 6 ani, Germania a devenit a doua putere economica a lumii, pentru ca dupa alti 6 ani sa fie pustiita, nimicita de bombele aliatilor. Da, e vorba de A. Hitler, dar sa luam de la el doar partile bune, ca totusi avem ce lua dpdv economic...

  Inapoi la articolul Joia neagra: Fabricile romanesti isi inchid portile. Mii de oameni, concediati

Setari Cookie-uri